highoutput
Zirve
@orgasmatron motoru revize ediom dedin bi kilit dedin kaldi nptin nettin yahu
Hocam araba ile hafta sonu baya gezdim ama foto çekmek aklıma gelemdi ama olsun belgrad Korando gordu tabii sonra cj çekti bir yerden sonra@AykanUtku gezerken dolasirken bari bi foto cek yahu
Iyi bir elden gecmesi gerekiyor kaporta boya zaten şart motor sanziman yuruyende masraf cikarsa maliyet 50 ustu olur , iki sene once karekasayi kaporta boya yaptirayim dedim kafadan 10 bin hazirla dediler ki ivir zivir haric ....Bu paraya en az 5000 daha eklenecek aracın getirilmesi TSE sıvılar akü sigorta gibi bir çok maliyet var tabi bu rakama araçta bir sorun yoksa o zaman 25300+5000 +~= maliyet çıkar
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baştan beri boyle kullandim. Bazi seyleri turbo yok diye normal zannediyordum.Simdiden gecmis olsun foto bilgi bekliyoruz
Enjektorler kolay bozulmaz bunlarin bakalim ne cikacak 15 lt baya yuksek rakamYarin enjektör bakimi icin sanayi bırakacam 15 lt altında yakmiyor
Bende ayni yanilgiya dustum dizel oldugu icin bu kadar hantal diyodum yinede arazide memnundum tedaviden sonra araci taniyamadim meger %50 performansla kullaniomusumBaştan beri boyle kullandim. Bazi seyleri turbo yok diye normal zannediyordum.
Sorunlu haliyle bile memnundum
Bu araçların İran da kullanimi hakkinda bilgi varmı.Enjektorler kolay bozulmaz bunlarin bakalim ne cikacak 15 lt baya yuksek rakam
Hocam orada yüksek oranda kullanım varBu araçların İran da kullanimi hakkinda bilgi varmı.
Belli yillarda iranda uretilmis fakat Iran yonunu hic arastirmadim.Bu araçların İran da kullanimi hakkinda bilgi varmı.
Hos geldiniz @Hüseyinreha Mussonuz benzinli mi dizelmi ? Hikayesi nedir ? Yenimi aldiniz ?
Dizel 2.9 Abimin memlekette yatıyordu zonguldak dağlarında karda kışda iyi olur diye aldım, kar lastiğine para vermeden karlarda abantda test ettim 4 çeker başkaymış. Hele yolda tırcıya yardım etmenin keyfi başkaymışHos geldiniz @Hüseyinreha Mussonuz benzinli mi dizelmi ? Hikayesi nedir ? Yenimi aldiniz ?
Iranda Morattab firmasi Musso ve Korando uretimi yapmis fekat dedigim gibi ben pek arastirmadim @AykanUtku instagramda aktif olduklarini soylemisti , bende arastirayim biraz merak ettim .Buraya gelen iran li vatandaşlarında bu aracı görmedim genelde samand pars pejo araçlar var