highoutput
Zirve
çok tşkler umuyorum ilkbahar yoğmurlu geçer sezon kapanmadan çamur banyaosu yaparızHocam hayırlı olsun gülerek bol çamurda kullanmanız dilegiyle
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok tşkler umuyorum ilkbahar yoğmurlu geçer sezon kapanmadan çamur banyaosu yaparızHocam hayırlı olsun gülerek bol çamurda kullanmanız dilegiyle
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
henüz fatura aşamasına gelmedik şu an hesap kitap yok el emeği teşekürle ödenmez derlerYahu bu senin usta 1 haftadır hic birşey yapmamış yalniz fatura bayağı kalın gibi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kolay gelsin ,ben 105 amper taktım ama akü en az 90 amper olursa şanzımana faydası çok , şanzıman yağınıda aman dandik komasınlar tavsiyem mobil dextron III ...Ekli dosyayı görüntüle 59541Ekli dosyayı görüntüle 59542
Kumbet yaylası Giresun yolu...
Hedef Samsun, otomatik sanzimanci
İkinci vites kaçırıyor balata problemi. Selenoidlere müdahale edilecek. Roket takili kalmis. Erken farkedilseymis keske.@hobilixx nptin ? Teşhis tedavi reçete çiktimi ?
Simdiden gecmis olsun foto bilgi bekliyoruzİkinci vites kaçırıyor balata problemi. Selenoidlere müdahale edilecek. Roket takili kalmis. Erken farkedilseymis keske.
Revizyon icin samsunda biraktim
Usta islemlerle ilgili foto yollayacagini söyledi. Saftta bosluk farkedildi onunla da ilgilenecek. Hepimize faydali bi operasyon olmasini bekliyorum.