highoutput
Zirve
Akuyu ite kaka oturttuk simdi sira sanziman yagi degisimi
Şanzımana ne koydun onuda soyle bariŞanzımana ne koydum konuda şöyle bari
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı olsun gülerek bol çamurda kullanmanız dilegiyle
Ustam benimde aracin yaninda olmami beklemis motor ile ilgili tum islemler yapilmis ivir zivirlar icin beni beklemis , yaklasik uc saattir balcova daglarinda test surusu yaptik , iddia ediyorum ulkemizde ve dunyada performansi en yuksek korando su an Izmirde hikaye degil , sarzim bittigi icin cekim yapadim onumuzdeki ctesi gercek offroad araci nasil olur video cekimleri ile burada olacak Serhat Tunceri usta farki ile Korando offroad , bir hafta sabredin Korando farki videolari ile burada olacak ....Yahu bu senin usta 1 haftadır hic birşey yapmamış yalniz fatura bayağı kalın gibi
Cok tskler bir kac ufak tefek isimiz kaldi , performans ust duzeyde kullandiginiz araclarin icinde sakli kalan canavari yakinda videolar ile burada yayinlicam ins tekrar iddia ediyorum ne iranda ne rusyada bu performansi ilk defa yayinliyacagiz standart Korando ole offroad ne imis FB sayfamizdada tum kullanicilar gorecek , araclarinizin degerini bilin her ustayim diyene elletmeyin , selamlar sevgilerHocam hayırlı olsun gülerek bol çamurda kullanmanız dilegiyle
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılanlardan iyi sonuç almak kadar insanı mutlu edecek başka bir şey yokCok tskler bir kac ufak tefek isimiz kaldi , performans ust duzeyde kullandiginiz araclarin icinde sakli kalan canavari yakinda videolar ile burada yayinlicam ins tekrar iddia ediyorum ne iranda ne rusyada bu performansi ilk defa yayinliyacagiz standart Korando ole offroad ne imis FB sayfamizdada tum kullanicilar gorecek , araclarinizin degerini bilin her ustayim diyene elletmeyin , selamlar sevgiler
binicem üstüne vurucam kırbacıYapılanlardan iyi sonuç almak kadar insanı mutlu edecek başka bir şey yok
Şimdi kırbaçlama zamanı
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bana kısaca KJ diyebilirsinizYürü be Korando kim tutar seni