Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,658
50fc5e57ebd0bd7e22d0593d03c0c30d.jpg
1a3ab9c6d1ba554881d106c5588e506d.jpg

Akuyu ite kaka oturttuk simdi sira sanziman yagi degisimi

Etiketler

Şanzımana ne koydum konuda şöyle bari

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu senin usta 1 haftadır hic birşey yapmamış yalniz fatura bayağı kalın gibi

Bugün başıma gelen
Radyatör üstünden çıkıp yedek depoya giden hortum rulmana surtunerek 2 yerinden zedelenmiş ve araba su eksiltmiş. Park ettiğim yerde fark ettim. Allahtan yanimda tamir bandı denen banttan vardı. Bantladım sonra devam. Sizde mutlaka araba da bulundurun.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu senin usta 1 haftadır hic birşey yapmamış yalniz fatura bayağı kalın gibi

Ustam benimde aracin yaninda olmami beklemis motor ile ilgili tum islemler yapilmis ivir zivirlar icin beni beklemis , yaklasik uc saattir balcova daglarinda test surusu yaptik , iddia ediyorum ulkemizde ve dunyada performansi en yuksek korando su an Izmirde hikaye degil , sarzim bittigi icin cekim yapadim onumuzdeki ctesi gercek offroad araci nasil olur video cekimleri ile burada olacak Serhat Tunceri usta farki ile Korando offroad , bir hafta sabredin Korando farki videolari ile burada olacak ....

Hocam hayırlı olsun gülerek bol çamurda kullanmanız dilegiyle

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok tskler bir kac ufak tefek isimiz kaldi , performans ust duzeyde kullandiginiz araclarin icinde sakli kalan canavari yakinda videolar ile burada yayinlicam ins tekrar iddia ediyorum ne iranda ne rusyada bu performansi ilk defa yayinliyacagiz standart Korando ole offroad ne imis FB sayfamizdada tum kullanicilar gorecek , araclarinizin degerini bilin her ustayim diyene elletmeyin , selamlar sevgiler

Cok tskler bir kac ufak tefek isimiz kaldi , performans ust duzeyde kullandiginiz araclarin icinde sakli kalan canavari yakinda videolar ile burada yayinlicam ins tekrar iddia ediyorum ne iranda ne rusyada bu performansi ilk defa yayinliyacagiz standart Korando ole offroad ne imis FB sayfamizdada tum kullanicilar gorecek , araclarinizin degerini bilin her ustayim diyene elletmeyin , selamlar sevgiler
Yapılanlardan iyi sonuç almak kadar insanı mutlu edecek başka bir şey yok

Şimdi kırbaçlama zamanı

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR