Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecekorgi motor piston bişiler yapçam dedi görsel yok arkadaşlar sorunlarını soruyor halloldumu olmadımı görüntü yok farumdaşlar ketum davranmayalım yaptığımız işlerin video ve fotolar paylaşalım takipçilerimiz kuru muhabbetten sıkılıcak sonunda
maşallah maşallahEkli dosyayı görüntüle 58544Ekli dosyayı görüntüle 58545
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayakları yokmuydu ? domuzlukmu boynuzmu bişi diolar onun üzerine mi koyacaksın ?Ekli dosyayı görüntüle 58555 hocam şimdi bundan iki tane öne koymayı karar verdim ama ufak bi aparat gerekecek gibi
gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslindaayakları yokmuydu ? domuzlukmu boynuzmu bişi diolar onun üzerine mi koyacaksın ?
gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek
Pompanin elemanlari da degistirmek lazim bu aradagider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?
sac dan L işini görür bencede akü kaç amper 80 varmı ?Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslinda
ok anladım ben sadece ayar sandımPompanin elemanlari da degistirmek lazim bu arada
En az 90 amper koyun araca, aracin voltaj dusuk olunca otomatik moktan calismaya basliyor haberiniz olsunsac dan L işini görür bencede akü kaç amper 80 varmı ?
jantlar güzelmiş bu arada bende pervane jant var gözüme batıp duruyoEkli dosyayı görüntüle 58544Ekli dosyayı görüntüle 58545