Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,818
Yani büyük ihtimalle o gibi duruyor cuma günü yine gidicem kavaga ona göre net bir cevap veririm

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

burada yaklaşık 1o kişiyiz ama face te daha çok
Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem sizin yolladığınız kılavuz sayesinde bir kaç şey öğrendim işte

Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem sizin yolladığınız kılavuz sayesinde bir kaç şey öğrendim işte

sorarakta aktif olabilirsin sorun yok bizde arasıra bende ayarlar bozuluo ama takma kafana ; buarada sorunu olan arkadaş oldugunda boşvermiyoruz araştırıoz face de görmüşündür türkçe / ing ce yardım ve yorum talep ediyoruz yurt içi yurt dışı heryerden bilgi topluyoruz ; face sayfasında kafanıza takılanları sorun 150 üzeri korando kullanıcısı var muhakak cevap gelir.

Cj 6 mi korando mu ?

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorarakta aktif olabilirsin sorun yok bizde arasıra bende ayarlar bozuluo ama takma kafana ; buarada sorunu olan arkadaş oldugunda boşvermiyoruz araştırıoz face de görmüşündür türkçe / ing ce yardım ve yorum talep ediyoruz yurt içi yurt dışı heryerden bilgi topluyoruz ; face sayfasında kafanıza takılanları sorun 150 üzeri korando kullanıcısı var muhakak cevap gelir.
Yok hocam ne demek haklısınız da kızmakta siz uğraşıyorsunuz ediyorsunuz sonuçta

Cj 6 mi korando mu ?

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Söyle diyim cj6 çok farklı bi klasmanda korando ya göre cj6 jeep değil bildiğiniz bir iş makinesi
8110285fb77ae2099cf9d6022abee6fa.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR