mussolarla birlikte 15 / 20 civarı mussoları unuttum pardonToplam kac kisi olduk oyle boyle bu araci kullanan ?
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem sizin yolladığınız kılavuz sayesinde bir kaç şey öğrendim işteburada yaklaşık 1o kişiyiz ama face te daha çok
Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem sizin yolladığınız kılavuz sayesinde bir kaç şey öğrendim işte
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cj 6 mi korando mu ?Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem sizin yolladığınız kılavuz sayesinde bir kaç şey öğrendim işte
korando prof sayın orgi cj konusu bırak ne olursun iki gündür uykusuz kaldımCj 6 mi korando mu ?
Yok hocam ne demek haklısınız da kızmakta siz uğraşıyorsunuz ediyorsunuz sonuçtasorarakta aktif olabilirsin sorun yok bizde arasıra bende ayarlar bozuluo ama takma kafana ; buarada sorunu olan arkadaş oldugunda boşvermiyoruz araştırıoz face de görmüşündür türkçe / ing ce yardım ve yorum talep ediyoruz yurt içi yurt dışı heryerden bilgi topluyoruz ; face sayfasında kafanıza takılanları sorun 150 üzeri korando kullanıcısı var muhakak cevap gelir.
Söyle diyim cj6 çok farklı bi klasmanda korando ya göre cj6 jeep değil bildiğiniz bir iş makinesiCj 6 mi korando mu ?
Noldu ya kim kime kiziyor ? Beni de zorla facee sokacaksinizYok hocam ne demek haklısınız da kızmakta siz uğraşıyorsunuz ediyorsunuz sonuçta
gel gel gelNoldu ya kim kime kiziyor ? Beni de zorla facee sokacaksiniz
Makaslı iyi gidiyonuz bunlarlan bende bel fitigi da var ..Söyle diyim cj6 çok farklı bi klasmanda korando ya göre cj6 jeep değil bildiğiniz bir iş makinesi Ekli dosyayı görüntüle 58639
Söyle diyim cj6 çok farklı bi klasmanda korando ya göre cj6 jeep değil bildiğiniz bir iş makinesi Ekli dosyayı görüntüle 58639
Akrani degil aynisi bu birinci korando bizimki ikinci jenarasyon ilk jenerasyondan cj den dana difransiyeller miras kalıyor
Bununda zevki ayrı işte 4.2 motor yazın üstü açık güzel oluyorMakaslı iyi gidiyonuz bunlarlan bende bel fitigi da var ..
Gördüğümde şaşırmıştım ben ilk gördüğümde aynisini yapmışlar neredeyse