highoutput
Zirve
Benimki bunun aynisi R90 degilmi bu ???
Vin koddan fabrika cikis gunune bak , part listten uretim araligina bak 2.9 td ye o uretim araliginda 4.89 tongil mi ksc mi koymuslar ok ?Vin kod ofisteki pcde kayitli 4.89 ratio yazio ama vin da r85 r90 gormedim
Ok guzel fikir thnxVin koddan fabrika cikis gunune bak , part listten uretim araligina bak 2.9 td ye o uretim araliginda 4.89 tongil mi ksc mi koymuslar ok ?
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adamın kafa calisiyorVin koddan fabrika cikis gunune bak , part listten uretim araligina bak 2.9 td ye o uretim araliginda 4.89 tongil mi ksc mi koymuslar ok ?
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim abi sadece iyi gözlemciyimBu adamın kafa calisiyor
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hos geldiniz ilerleyen saatlerde tum arkadaslar eksi ve artilari ile yardimci olacaktir.Selam ekip, aranıza katılmayı düşünüyorum. Burayı okuduktan sonra şöyle bi rkonu açtım inceleyip bilgi verebilirseniz süper olur. Şimdiden teşekkürler.
Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d
Daha snorkelin paketini acamadim kosturmaktan diff e bakamadim fakat fiyat makulEee aliyormuyuz kilitleri
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar merhaba , benim felsefem marka model gozetmeden aklima estiginde beni yari yolda birakmayacak 4x4 aracim ile doga gezileri kamp gerektiginde hard gerektiginde soft offroad yapabilmek , marka fetisisti degilim , amma velakin offroad piyasasi taksici piyasasindan farki yok , donem donem tercih edilen araclar mevcut. O sebepleSelam ekip, aranıza katılmayı düşünüyorum. Burayı okuduktan sonra şöyle bi rkonu açtım inceleyip bilgi verebilirseniz süper olur. Şimdiden teşekkürler.
Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d