highoutput
Zirve
Servis bakim hizmeti bile veremiyor daha once yazmistim musso mu dediler bana
Senin fikirler degisio galba ?Marka fetisi çok ama ben bu korandoyu çok incelememiz olsam bende uzak dururdum bi hub için bulgarin peşine düştük,şnorkel için rus,un keyfini bekledim 10 TL lık bi keçe yi bulamadım eBay dan sipariş ettim bunlar can sıkıyor yoksa arabami seviyorum
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sen istanbuldasin bahsetmis oldugumuz arkadasin yanina git bir guc al bi 200 hp yapsinlar aracıYok be yaa bu paraya boyle araba nerden bulurum ama 220 hp V6 olsa fenami olur
Bi yerde bi yanlis yapiyoruz galiba , yuksek beygir gucu yerine , yuksek tork olmasi daha dusuk devirde guclu olmasi , daha az yakit harcamasina sebep oluyor bence onemli olan bu bunu 2.9 da yapabiliriz ama iyi bir usta ve dersimizi cok iyi calismamiz gerekiyor.Yok be yaa bu paraya boyle araba nerden bulurum ama 220 hp V6 olsa fenami olur
Drag yapacagimBi yerde bi yanlis yapiyoruz galiba , yuksek beygir gucu yerine , yuksek tork olmasi daha dusuk devirde guclu olmasi , daha az yakit harcamasina sebep oluyor bence onemli olan bu bunu 2.9 da yapabiliriz ama iyi bir usta ve dersimizi cok iyi calismamiz gerekiyor.
Orginin bahsettigi ustaya danismakta fayda varDrag yapacagim
Ozelden yazdim ustanin numarasınıİstanbul da nerede dır bu ustanın tukkani gidip bi tanisalim
Sen git bi tanista bende pompayi gondermeyi dusunuyorum o ustayaİstanbul da nerede dır bu ustanın tukkani gidip bi tanisalim
Helal sana @orgasmatron ins r90 4.89 vardir.Forumdaşlar Rus nifri firmasiyla Moskova'da yaşayan arkadaşım irtibata geçti 21 100 + 8000(kargo 9.5 kg) = 29 100 ruble. Bugünki kurdan 1845,53 tl ücret mukabili adrese teslim fiyat almış. Firma Nijniy novgorad'da irtibat kişisi Rustam ( Rüstem) isteyen özelden yazsın numarasını vereyim whatsup uzerinden konuşun
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var da seninde r90 degildir hicbir musso korando r 90 degil r 85Helal sana @orgasmatron ins r90 4.89 vardir.
Sitesine girip baksana Самоблокирующиеся дифференциалы для автомобилей TAGAZ, SSANGYONGHelal sana @orgasmatron ins r90 4.89 vardir.