Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,763
Bu hafta sonuna kadar karar vermem lazim benim Korando ya baslayip yola devam edeyimmi yoksa korandoyu satip 3.2 frontera isine gireyimmi ? Ikna edici tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi markaya bagli olmadan mantiken uygunluguna bakarak , hicbir baski altinda kalmadan yorumlamanizi bekliyorum ...

Etiketler
Bu hafta sonuna kadar karar vermem lazim benim Korando ya baslayip yola devam edeyimmi yoksa korandoyu satip 3.2 frontera isine gireyimmi ? Ikna edici tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi markaya bagli olmadan mantiken uygunluguna bakarak , hicbir baski altinda kalmadan yorumlamanizi bekliyorum ...
Kardesim fikrim senin gibi amerikan gecmisi olan korando kullanan birinin bu arac degil LC olursa anlarim. Frontera 3.2 senin aracin degil musso 3.2 al daha a sorunsuz oldugu kesin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle diyeyim bende gecen hafta boyunca bunu değiştirsem yerine ne alsam diye bakindim durdum ama bu fiyatlara boyle bir araç bulamadım çok güzel offroad araçları var ,var ama japon a bakıyorum millet parca ve işçiligin pahaliligindan dert yanıyor Amerika na bakıyorum oda benzer sorunlara sahip ama bi Rubicon a hayır demem diyenede rastlamam rastlarsam alninin ortasına küreğin sapiyla vururum herhalde varsa para Rubicon al yoksa korandoya devam

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ustadim cok guzel demissin, stock durumda oldugu halde arazide birakmadi kirilmadi ki bircok zaman solo cikiyorum , dizel olmasina alisamadim galiba...

Beygiri biraz fazla acaba arazide sıkıntı olur mu dedim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok olmaz 3.2 ler zaten 220 hp , ayni diff ayni şanzıman fabrika bunlari test etmeden araca 220 hp lik makine yuklemezdi,

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bi şöyle düşündüm, common rail arabaya mi geceyim dedim sonra bi daha düşündüm millet mekanik pompali turbo dizel motor bulucam diye gobegi çatlıyor , malum forumda tartismalari gordunuz moku cikmis bmc levend bd 30 motoru adam olur mu diye dusunenler, 4 silindir cummins dusunenler parasi olan direk om 602 605 606 nin pesine düşüyor, ben motor yaptirdim parca da sikintiya dusmedim, araci satmicam cunku satip alacagim daha iyi bir arac gormuyorum , hersey guzel düşünülmüş mekanik pompa turbo intercool klima abs tcs otomotik vites dana difransiyel elektronik aksam da koltuklarin altinda arabanin icine su dolmadiktan sikinti cikaracak bir aksam yok

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sabah erken kalktim gun boyu korando ile gezdim , haftalar suren arastirmalarim ve degerli yorumlarin etkisi ile yola korando ile devam diyorum onumuzdeki hafta yogunlugu atlatayim daha sonra , onumuzdeki hafta sonu sanayiye girip, v bkayis gergi degisimi , v kayis degisimi , egr temizlik ve iptali , turbo bakim , kat iptali , enjektor temizligi , sanziman yag degisimi , şnorkel montaj , islerine giriseyim. Degerli yorum ve onerileriniz icin tekrar tesekkur ederim bu sezonu 2.9 ile devam ettirip nasip kismet ileride 3.2 korando denk gelirse tekrar fikirlerimizi paylasir yolumuza devam ederiz.

Bu sabah erken kalktim gun boyu korando ile gezdim , haftalar suren arastirmalarim ve degerli yorumlarin etkisi ile yola korando ile devam diyorum onumuzdeki hafta yogunlugu atlatayim daha sonra , onumuzdeki hafta sonu sanayiye girip, v bkayis gergi degisimi , v kayis degisimi , egr temizlik ve iptali , turbo bakim , kat iptali , enjektor temizligi , sanziman yag degisimi , şnorkel montaj , islerine giriseyim. Degerli yorum ve onerileriniz icin tekrar tesekkur ederim bu sezonu 2.9 ile devam ettirip nasip kismet ileride 3.2 korando denk gelirse tekrar fikirlerimizi paylasir yolumuza devam ederiz.
Hayırlısı olsun hocam sizi kaybetmek istemezdik açıkçası aramızdan

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlısı olsun hocam sizi kaybetmek istemezdik açıkçası aramızdan

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok tskler sagolun kafalar karisiyor bazen aklina deli sorular geliyor insanin ama maceraya gerek yok bu kadar calisma yaptik sizler gibi guzel arkadaslar kazandik ins bundan sonra yine hepberaber devam ederiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR