Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,763

Etiketler

Bu arada benim hijack berlinden yola cikti Mannhaime gidiyor oradan Istanbula gelecek oradan sagolsun bir dostumuz alip Tuzlaya gidecek oradan da Izmire gelicek ins ne sanslo hijackmis Avrupa turu yapio resmen

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hub lar p.tesi ye kaldı ustanın isi coktu ama ben sabah 5 te vurdum yollara 4 çekerim çalışıyor çok şükür ama gene de manüel i taktiracagim @erek65 ,dostum 4 cekerinin çalışmasına sevindim,@ssezgin hocam,maasallahin var@highoutput dostum bugün fırsat bulamadım ama yarin bende karda debelenmek istiyorum

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekranda 4×4 h veya 4×4 l girdiği görüldüğü halde araçin girmeme ihtimali var mı hiç

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekranda 4×4 h veya 4×4 l girdiği görüldüğü halde araçin girmeme ihtimali var mı hiç

Aslında şöyle anlatır isem eminim ki daha açıklayaci olacaktır bugün malumunuz istanbulda güzel bir şekilde kar yağdı bizde bunu fırsat bilip dışarı çıkalım dedik. Fakat ya lastikler den bu arada lastiklerim general at3 lastiklerim gelene kadar taktigim petlas 411 üzerinde kar ibaresi olan 4 mevsim lastikleri. Neyse aracı çıkartıp ilerledigimiz anda karda kaldık. Bizi hayrete düşüren ise patinaja kaldığında sadece sağ arka çalıştığı ve diğer lastiklerin dönmüyor olusuydu. Bir kaç deneme sonrasında ise bu sefer sadece sol arkanın döndüğünü fark ettik. Onlerde ise herhangi bir çekişe rastlamadık. Bu normalmidir yoksa bize sanayi yolları mj gözüküyor.

Buyrun bende ki problemin aynısı ekranda geçiyor ama fiziken geçmedi hublardan zannettik ama elektrikle ilgili sorun çıktı duzelttik çok şükür sizin araç neydi korando veya Musso ise önce motorun üstünde bulunan hava dagiticisini ve hortumları kontrol edin ,sonra selonoidleri en son hub lari

98 model korando o zaman hava biraz daha iyi olduğunda dediğiniz şeyleri kontrol etmek gerekecek. Sizde de low a alındığında kilitleme sesi geliyormuydu yoksa herhangi bir tepki yok muydu

Hocam ,geçişlerde sorun yoktu şanzıman tepkimesini veriyordu ama icraat yoktu

Aynen benimde öyle ne yazık ki . sizde ki sorunun nedeni neymis peki

Aracı çalıştırıp 4 cekere alin stop edin,tekrar çalıştırın 3-5 saniye bekleyin bunu bi denermisiniz

Benimki boyle yapınca hub lara hava akışını sağlayıp kitliyor

Çok teşekkürler denedikten sonra tekrar haber veririm sizlere de

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR