Turkish tamirÖnceleri benim vites 1 un yuvasına giriyordu ama gösterge de 1 Işığı yanmiyordu 1,2 tokatladim simdi hem yuvaya giriyor hem Işığı yanıyor veledin
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 in b si evet2 1 selonoidler iptal mi acep ? B harfide 1 in B simi nedir nasi yazmislar sonradan mi ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 in b si nedir yahu (bir) bumu Kore liler 1 i bir diye mi yazmışlar anlamadım1 in b si evet
Vites cubugu 3 te sona dayaniyor
Sanirim sonradan orjinal degil 1 yazmak zor ya o yuzden B yazmislar herhalde Turkish tamir part 21 in b si nedir yahu (bir) bumu Kore liler 1 i bir diye mi yazmışlar anlamadım
Çin mi lastik ? Sormustum sana marka model cevap yazmamistinBu arada kar lastikleri ile ilk uzun yolculugumu yaptım. kar yagisi altinda Erzurum a gidip döndüm. Lastikler cok yaramaz bi tilkinin hayatını kurtardi
Yok adam kendini bilime deneylere adadi ondan sigara molasi verince yaziyoAl bide bana MİT_Bit diyorsun
Hocam tanistirayim Korando pirimiz @orgasmatron bizi bu islere o bulastirdi3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulastirdi ama simdi arada bir ugruyorHocam tanistirayim Korando pirimiz @orgasmatron bizi bu islere o bulastirdi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhasebe banka hukuk vs aynen yilsonu kapatmalari gereksiz ama yapilmasi sart bi ton isYil sonlari sikintili oluyor
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moturcuyu hayata kusturdu bu aradaBu arada benim hortum Ssangyong da yok gene mersedes te buldum yarin gidiyorum almaya