Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,562

Etiketler

Hard ve ben puiaahh.o gezide önümde yuksek bi cheeroke vardı sağolsun o nereye biz oraya gittiğimiz yerlerde kaçacak yer olsa kacacagim yoktu mecburen hard yaptık zaten filtreler de orda hard oldu

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hard ve ben puiaahh.o gezide önümde yuksek bi cheeroke vardı sağolsun o nereye biz oraya gittiğimiz yerlerde kaçacak yer olsa kacacagim yoktu mecburen hard yaptık zaten filtreler de orda hard oldu

Ne filtresi ?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1787ab4cddc9c020a5565bb86040d6a1.jpg
f0a446740295748a68fa7b77a03802f0.jpg

Hava filtresi patates oldu

Ama hoblixx un sorduğu soru ile senin FB de sorduğunda soru farklı gibi geldi bi daha baksana

Bagislayin bunu da anlamadim
Kim gonderdi bunu ? Valf body btr 74 un , serviste 12500 tl fiyat cektikleri , Rusyada cikma temizlenmis halinin vakumlanmis hali, bu vites gecisleri saglayan yag kanallari ve bunlari acip kapatan selonoidler sanzimanin mekanik beyni cok onemli parca bozulunca viteslerin vuruntulu gecmesine, gecmemesine sebep olur

BTR 74 benimki amaan bu bozulursa 12500 TL mi bunun bozulmaması için ne yapmali

Derin su gecisi yapmican abi bu 1 hava filtresine kadar suya girmicen 2 sanzimanin havalandirma girislerini aracim icine cikartican ya da motor kaputunun icine kadar uzatacaksin simdi bir bak bakalim sanzimana su girmis mi

Suya daldim tekerler askıda kaldı 5 dakika suda kaldım ama motora su çekmemiş Allahtan ,zaten peşinden şnorkel sipariş ettik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.