Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,337

Etiketler

Falken wildpeak at de iyi bir lastik. Yumuşak hamurlu ama kar da buzda başarısı iyi diye yazmış amerikalılar. Ben alma aşamasına gelmiştim çok uygun fiyata bf mt lastik denk gelince kaldı.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falken wildpeak at de iyi bir lastik. Yumuşak hamurlu ama kar da buzda başarısı iyi diye yazmış amerikalılar. Ben alma aşamasına gelmiştim çok uygun fiyata bf mt lastik denk gelince kaldı.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanan varsa yorum alalim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yahu vatandas bilinclensin deden kalma 4x4 lere dunya para verenler dusunsun

Aracın güzelliğine falan hiç girmeden şunu söylemek istiyorum ben bu dededen kalma tabirine karşıyım herkes amacına göre alıyor bu araçları ..benim böyle konuştuğuma bakma bende sizin gibi düşünüyorum komforlu olsun şehir içinde kullanayım yakışıklı olsun vs vs
Ama bunu mekanik ve elektronik oranı belirliyor bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vs vs size anlatmaya gerek varmı pul alacak olsanız tüm dünyayı talan edip toparlamaya çalışıyosunuz..açıkcası benim ihale işini zorlamayışımın sebebide bu sabırsız bi insanım ve uğraşmak istemiyorum benim gibi düşünen tonla insan var..

Araziye giren her araç mutlaka arıza çıkarıyor siz şimdi ayda yılda bi orman yolu köy yolu yapacaksınız belki koymayacak bide her hafta offroad gezilerine katıldığınızı aracı zorladığınız düşünün !!
Siz hiç aracın tavanından çamur temizledinizmi ben temizledim yani uzun lafın kısası ihtiyaç neyse gereğide o oluyor

Sen ticari dusunuyorsun biz keyfi aradaki fark bu , ayrica oyle dolasmak her arac icin gerekli ki intten alinabilir alinmicak bulunmucak parca yok bu forumda en fazla parca arayanlar basta suzikicler sonra land cilar dikkatini cekerim , ihaleyi kacirdin simdi mizmizlanma bence yeni oyun yeni sans

Suriyeli dilenci benzetmesi sanki bana gibi geldi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.