Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,208

Etiketler
En gecerli araclar 1 destur almayani dovuyorlar 2 hilux 80 model 40 / 50 bandinda 3 land cruiser 80 model 40 / 60 bandinda biz burada en iyi fiyatlar ile arazi keyfini yasamak isteyenleriz sanayiden cikmayan ocak sonduren araclarida biliyoruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikkat ederseniz offroad kluplerinin kuruculari genelde sanayideki ustalar demek istedigimi anlayin

Verirler arazide gazi , sen aracini parcalaki ona ekmek ciksin cuma sanayiden cikar ptesi doner cogu

15 yil once bu zihniyet yuzunden uzaklasmistim camiadan ki o zamanlar maliyetler daha yuksekti 4x4 dallas / suburban / cj serisi ile sadece kalbur ustu insanlar offroad olayina girebiliyordu

Lada bile ciddi maliyetti ama amerikancilar landcilar istemezdi onlari gruplarin kalitesi dusmesin diye

Siz devam edin ben sabah erkenciyim sabah okunmaya devam ederim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi herkes kendi capinda kendi butcesinde bu isi yapabiliyor gruplarda yada kendi grubunu kuruyor , bizim zananimizda sadece isoff kurulmustu izmirden 8 / 10 arac anca toplanip gidiyorduk

Bu arada bizim araçların z rotu actyon sports ile ayni sıkıntılı parca olan rot milini ise konyada rotpar imalatını yapiyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

70 model 80 model araci tercih etmemek isi bilmemekse eger ben bilmiyorum , eski araclar kategorisi bambaska , o konuya girmeyim

Nostaljiye sonra devam ederizde burda ufak tefek gorunduk karamursel sepeti sanildik , yakinda isoffun ilk yarislari ilk offroad oyunlari nerelerde nasil yapildi kimler vardi kimler yoktu anlatiriz yeri geldikce , amma arac yorumlarini kisisellestirmeyelim biz araclar hakkinda konusuyoruz kisiler bizi baglamaz kimisi iyi pilottur ladayla girdigi yere sen detoro ile giremessin ona sozumuz yok ama biliyoruz neyin ne olmadigini selamlar saygilar iyi geceler

Not : Arazide sert offroad icin en gecerli araclar tabiiki mekanik basit sistemli araclardir , ama olay ekpedisyon ise o zaman modern arac gerekir ki yol yapasin ben offroad cu degilim maksadim arizasiz konforlu arazide uzun yolculuk yapmak.

2000 ve üzeri alırsan bu işten anlamıyorsun yorumunu nereden çıkardın anlamadım,70li 80 li yılların 4*4 nü alırsan her yere girersin hiissine nasıl kapıldın anlamadım..sepet işine nerden girdin onu hiç anlamadım eskilere laf söyleyip eskilerle övünmenin nasıl bi üstünlük kuracağını da inan anlatamadınkişiselleştirmekten kastın inceden bizim araçları kötüleme demekse ben mekanik ve elektronik oranları seçim yaparken kullanım amacıyla birleştirilerek karar verilmeli dedim kimin neyi bildiğini bilmek ve eleştirmek haddime değil ve son olarakta benim sözümü bitirirken kurduğum cümle ile(ihtiyaca göre seçim!!)bitirip benim söylediklerimi taca çıkarmaya çalışmakta bi çelişki..sizede hayırlı akşamlar efendim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

33x12.5x17 lastik kargaşasında denemek isteyenler varsa satıyorum. Bf ye geçtim.bunlar asfaltta çok konforsuzdu ve artık eskisi gibi arazi yapmayacağım için çıkardım.
c7d00186da496efb47fc519d42fb5dab.jpg

erhan_41 / Tuzla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri