Benim ilan nosunu gonder ona baksin onceGecen yolda giderken mitsibishi olan bi offroad cü yolda durdurdu illa bu arabayı SAT diyor yok daha yeni aldım diyorum yok bunu bana SAT diyor tlf vereyimmi sana
Uydur uydur kullanParca bulma uydurma konusunda sıkıntı varmi ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu sabah aksam arazide forumdasin ne ara yapion meslegiBen bayan kuaförüyüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz aradikmi 15 derlerGecen yolda giderken mitsibishi olan bi offroad cü yolda durdurdu illa bu arabayı SAT diyor yok daha yeni aldım diyorum yok bunu bana SAT diyor tlf vereyimmi sana
Yahu sabah aksam arazide forumdasin ne ara yapion meslegi
gostergelerde so run var km sayaci devir gostergesi yakit gostergesi ariza var ustalar anlamiyor biri 105 A aku taktiginizdan diyor pek inandirici gelmediParca bulma uydurma konusunda sıkıntı varmi ?
gostergelerde so run var km sayaci devir gostergesi yakit gostergesi ariza var ustalar anlamiyor biri 105 A aku taktiginizdan diyor pek inandirici gelmedi
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende kargo ile gonder diyecektim en basit cozum buHocam bi fikir vereyim eğer yakınınızda yörenizde başka bi musso var ise göstergeyi söküp onunkini bi deneyin yok bu mümkün değil dersen oto anka yı arayıp bi konuşun durumu anlatın ya orda biyere yönlendirir yada söküp yollayın derler sıkıntı göstergedemi tesisattamı öğrenmiş olursun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Istanbul arnavutköy ılçesiBolge neresi mahsuru yoksa ?
Takoz un fotolarini bekliyoruzoto anka tel varmi
gostergelerde so run var km sayaci devir gostergesi yakit gostergesi ariza var ustalar anlamiyor biri 105 A aku taktiginizdan diyor pek inandirici gelmedi