Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,398
Ist dan katilimci sayimiz artti Ist da otursam ing le almanla ugrasmaz amerikana binerdim burada buyuk sorun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmirde türkiyenin en eski en ünlü Amerikan cısının elamanı var adını hatırlamıyorum akgün amcanın elemanıymış şimdi ord tükkanı var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
İzmirde türkiyenin en eski en ünlü Amerikan cısının elamanı var adını hatırlamıyorum akgün amcanın elemanıymış şimdi ord tükkanı var

Bende isimleri saymayim 5 i gecmez aralarinda pinpon topu olursun

Ist dan katilimci sayimiz artti Ist da otursam ing le almanla ugrasmaz amerikana binerdim burada buyuk sorun.

Bizim ilçede ki ekibin çoğunda amerikan var ama hep ustadalar. Amerikan ustası ise lada niva kullanıyor. Haliyle insan korkuyor amerikandan

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gostergelerde so run var km sayaci devir gostergesi yakit gostergesi ariza var ustalar anlamiyor biri 105 A aku taktiginizdan diyor pek inandirici gelmedi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hız göstergesi elektronik ise hepsinin birden çalışmaması elektriksel bir arızaya benziyor. İlk önce sigortalara bakmalı. 12V kontrol kaleminiz varsa daha kolay kontrol edebilirsiniz. Kontrol kaleminiz yoksa trafik setindeki seyyar lamba veya bir duy ve 12V ampulle test lambası yapılabilir. Eksi kısımı gövdeye bağlayıp diğer uçla noktalar kontrol edilir.
Motorda beyin vs dedikleri elektronik kontrol ünitesi varsa bunun konnektöründe veya ünitede problem olabilir.
Sigorta panelinde muhtemelen iki tane olur yüksek amper degerlerinde olan motor tarafinda küçük amper degerlerinde olanlar kabin icinde olur. Kabin içindeki sigortalar da ilk olarak kontrol edilecek yerlerdir.
Kolay gelsin.

Bizim ilçede ki ekibin çoğunda amerikan var ama hep ustadalar. Amerikan ustası ise lada niva kullanıyor. Haliyle insan korkuyor amerikandan

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende varken bende hic cikmadim sanayiden ama Ank Ist da parcalar ucuz buraya gelince 2 katina cikiyor en basit ornek krank durum sensoru burda 480 Ist da 240

sigorta kontrolu hepsini 4 farkli ustaya gostetdim yapamadilar 5. usta yapti birgun sonra otomotik vites konum lanbalari 4h ve 4l isolation yanmaiyor

sigorta kontrolu hepsini 4 farkli ustaya gostetdim yapamadilar 5. usta yapti birgun sonra otomotik vites konum lanbalari 4h ve 4l isolation yanmaiyor

Çok basit bişey bu nasıl yapamıyorlar anlamıyorum

bir ay önce satışa çıkarıp silmiştim ilanı biliyorsun , bi siteden silmeyi unutmuşum , muhterem bir zat 26 vereyim alayım diye mesaj atmış dün zaten başka sıkıntılar vardı tepem attı , yahu 80-90 model ahı gitmiş vahı kalmış ladalar samuraylar 20 / 30 bandında , gelmiş 26 ya alayım diyor , yahu ben yakarım o aracı yine vermem bu şekilde küstahlık yapanlara halada iyi niyetle ve sakin cevap veriyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR