Her gün istinasız konuyu takip ediyorum. Muhabbetiniz daim olsun.
Yakıt olayı bambaşka birşey. Toplum olarak fazla matematik bilmeyiz ama dünyada hiç bir toplum arabanın ne yaktığını bizden iyi hesaplayamaz ))
Benim de yaşadığım bir örnek var. Çorlu'da 2,60-2,70 LPG nin fiyatı. İstanbulda 1,80 le 2,15 arası alıyorum. Şimdi benim yakıt sarfiyatim coğrafi konuma göre değişiyor değil mı?
Yakıt olayı bambaşka birşey. Toplum olarak fazla matematik bilmeyiz ama dünyada hiç bir toplum arabanın ne yaktığını bizden iyi hesaplayamaz ))
Benim de yaşadığım bir örnek var. Çorlu'da 2,60-2,70 LPG nin fiyatı. İstanbulda 1,80 le 2,15 arası alıyorum. Şimdi benim yakıt sarfiyatim coğrafi konuma göre değişiyor değil mı?
O yuzden litre olarakta hesap yaptim 10.88 ltr x bolge fiyati, fiyattan cok litre olarak hesap etmek daha dogru dediginiz gibi farkli fiyatlar kafa karistiriyor. @orgasmatron arkadasimizda Antalya da 11 litre diyordu , konuyu takip edip bu korando kj ne kadar yakar diye soranlari bu konuda aydinlatmis olduk.
selamlar iyi forumlar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın,evet bizim anjinsan usta bassanda 11 lt,basmasanda 11 lt diyordu bakalım bende gecen fulledim bi kontrolde ben yaparım.bu arada @orgasmatron dan haber var mi uzun suredir sessiz
Günaydın,evet bizim anjinsan usta bassanda 11 lt,basmasanda 11 lt diyordu bakalım bende gecen fulledim bi kontrolde ben yaparım.bu arada @orgasmatron dan haber var mi uzun suredir sessiz
Coğrafi konum tabiki rakım ve oksijen miktarı değiştiği için önemli ama asıl önemli olan litre fiyatı ve hangi konumda kullanıldığı ve birde ölçümü doğrulamanın en önemli unsuru hangi konumda ne yakıyoru hesaplamak
1. Si aynı pompadan alınacak
2. Si aynı konumda aynı şekilde kullanılacak
3. Sü ise arcın sağlığı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Coğrafi konum tabiki rakım ve oksijen miktarı değiştiği için önemli ama asıl önemli olan litre fiyatı ve hangi konumda kullanıldığı ve birde ölçümü doğrulamanın en önemli unsuru hangi konumda ne yakıyoru hesaplamak
1. Si aynı pompadan alınacak
2. Si aynı konumda aynı şekilde kullanılacak
3. Sü ise arcın sağlığı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
estafurullah hocam , sen aracın altından girdin üstünden çıktın , okudun üfledin not defterin bile var
KSC ve TONGİL buradakilerin 3/1 fiyatına satılıyor. Sordum 22.000 ruble dediler + kargo ile Türkiyeye gönderiyorlar 60 usd , bizde R85 4.89 ratio dana 44 arka diff var , bunlar tam bize göre ve çok uygun fiyat , biraz daha araştırmaya devam ustalar ile de görüşüp bir neticeye varıcaz inş
not 22.000 ruble 1170 tl
@orgasmatron ile yapıcaktık bunları emme velakin onun başka fikirleri var şu an sanırsam