highoutput
Zirve
yazilanlara soyle bi goz attim Musso iyi gidiyor ins en kisa zamanda biter de araziye cikarhaftanin ilk gununde iyiyiz
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazilanlara soyle bi goz attim Musso iyi gidiyor ins en kisa zamanda biter de araziye cikarhaftanin ilk gununde iyiyiz
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rot kolu geldimi ? Taktin mi ?Gözlerim yolda ,
Beklerim hala
Sen gelmez oldun rot kolum
@matchplus varmi yeni ihale ne yaptin ne ettin ? hala asfalta yakinmisin ?
Hayırlısı olsunSonrasında yine girdim ama sang yong değil kaybettik,geçen perşembe yine girwcektim sistem çöktü bende vazgeçtim sıkıldım beklemekten...çünkü bmw yi sattım 2 hafta oldu anlıcan hiç araba yok şuan elimde bi doblo kaldı onada binmem,benim bi huyum var al sat amaçlı aldığımız araçlara binmiyorum..bi arkadaşım alacak karşılığı frontera almış bi bakıcam temizse alabilirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun arabalardan sonra nihayet. bugün elime geçti .konyada rotpar da buldum o da bir macera idiRot kolu geldimi ? Taktin mi ?
Baska bisey kaldimi eksik ?Uzun arabalardan sonra nihayet. bugün elime geçti .konyada rotpar da buldum o da bir macera idi
V6 mi ?
WJ den sonra keyifli olurmu bilmiyorum ama maksat araziye girmek hayirlisi ins2.2
WJ den sonra keyifli olurmu bilmiyorum ama maksat araziye girmek hayirlisi ins
Aynen haklisin , hobimiz bu stres atalim araclar gelir gider onemli olan guzel hatiralar arazideki sohbetler ortamlar zatenBende zj vardı sanmıyorum olacağını amaaaan salla ya sevmezsek satarız
Bu hafta sonu 29 ekimde Denizli Offroad pist acilisi var. Onemli bir engel olmazsa gidecegim ins. Forumdan gidecek olan varsa haberleselim.