Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,398

Etiketler
Yok daha trafige cikmadi arac feni muaueneyi halledemedim merak ettigimden sordum

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 larca offroad faaliyetine katıldım 10 larca kendi faaliyetlerimiz oldu ben sadece toyotanın hararet yapmadığını gördüm onun dışında hepsi yapıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su an yapmiyor arszide zorladim yapmadi ama 40 c ustu sicaklikta yaparmi bilmiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su an yapmiyor arszide zorladim yapmadi ama 40 c ustu sicaklikta yaparmi bilmiyorum.

Öyle kolayca yapmaz abi zaten sen oraya arazimi diyosun dal balçığa şöyle bi 10 dkka zorla ondan sonra yapmıyo de

aed266e100f95a76e5dedfd25a43ce7d.jpg

Şöyle bi yere giricen ordan çıkıcan ne kadar sürerse artık bu bide en basiti nasıl anlatayım battığımız yerlerde eline telefon alıcak ne vaktin ne temiz bi elin kalmıyor..bi keresinde 00:15 te kara saplandık ama ne kar sabah 5.40 ta arabayı kurtardık o soğukta karda bile hararet sona vuruyor

Ekli dosyayı görüntüle 52717
Şöyle bi yere giricen ordan çıkıcan ne kadar sürerse artık bu bide en basiti nasıl anlatayım battığımız yerlerde eline telefon alıcak ne vaktin ne temiz bi elin kalmıyor..bi keresinde 00:15 te kara saplandık ama ne kar sabah 5.40 ta arabayı kurtardık o soğukta karda bile hararet sona vuruyor

Tamam

Tamam

Bende merak ediyorum doğrusu nasıl bi performans sergilicek gerçi çok yoğun çamurda uzun süre takviyeli gidincede araçlarda hararet yükseliyor ben bugüne dek yanlızca prado da görmedim böyle bişeyi yapmış gavurlar

İzci team de okan tozun almış rüyamı bide kamuflaj giydirmiş o nasıl bişey ya!!!
Ona binip sonra benim cherokee ye binince nivaya binmiş gibi olmuştum

Sanayide kosusturuyorum motor no yazdigi yeri bulamadilar motor uzerinde motor no yazan yeri bilen hatta resmini cekip gonderenden a.razi olsun diyeyim

Yaziyor onaylamak icin motora bakiyorlar motor blokta bulamadilar servis yada sanayide. Tespit etir dediler

Yaziyor onaylamak icin motora bakiyorlar motor blokta bulamadilar servis yada sanayide. Tespit etir dediler

Diğer mussolara baktım emin olmamakla birlikte hava filtresinin oldu tarafta blokta altta olması gerek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR