Sanırım simdilik benım gıbı kullanıcılar ıcın turbo ve normal cok ama cok farketmıyor.
Atlasam aracıma yanınıza gelsem sehrınıze turbom yok diye selam vermeyecekmısınız ?
Sanırım simdilik benım gıbı kullanıcılar ıcın turbo ve normal cok ama cok farketmıyor.
Atlasam aracıma yanınıza gelsem sehrınıze turbom yok diye selam vermeyecekmısınız ?
Ben niyeti bozmaya başladım bu arada , arazide daha rahat olmak için manüel vites 2.9 td bulursam talip olucam
offroad otm vites tam performans sağlamıyor , bu arada turbonun içindeki pervaneyi buyuttum 0.5 bar dan 1.0 üzeri bar güç elde ettik , pompa ve enjektörler açtık , su an için istediğimiz gücü elde ettik.
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
80 km altı hızlarda aracın çekmedi yerlerde 3 / 2 kullanılabilir , ben arazi gezilerinde tepe tırmanırken 3/2 kullanıyorum d kullanmiyorum. ( bu arada turbonun faydalarına deginelim , otoyollarda rampa çıkışım sol şerit d vites 120 km )
80 km altı hızlarda aracın çekmedi yerlerde 3 / 2 kullanılabilir , ben arazi gezilerinde tepe tırmanırken 3/2 kullanıyorum d kullanmiyorum. ( bu arada turbonun faydalarına deginelim , otoyollarda rampa çıkışım sol şerit d vites 120 km )
Ölçü alacam cumartesi parçayı satan kişinin numarasını alabilirmiyim. Burdaki usta parça numarasından istemiş salıncak komple var 700 lira demiş, ölçü almam lazım
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım hafta içi videolu bilgi paylaşımı yaparım , turboya yapilan turbo iç kanatların turbocu tarafından büyütülmesi . ( hesapta yeni konu basligi acacaktim
)
Ölçü alacam cumartesi parçayı satan kişinin numarasını alabilirmiyim. Burdaki usta parça numarasından istemiş salıncak komple var 700 lira demiş, ölçü almam lazım
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sen sıfır aracı aldın kenara çekildin sıfır diye araziye de çıkmıyorsun volkan abiden şu pompa ve turbo için yaptığı değişikleri yazmasını bekliyoru
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi