O benimde dikkatimi çekti. Özellikle yağsız şanzımani duyunca daha da dikkat ettimIsin ilginci dertleri varken dahi ne arazide ne yolda birakmiyorlar yaniliyorsam uyarin lutfen...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O benimde dikkatimi çekti. Özellikle yağsız şanzımani duyunca daha da dikkat ettimIsin ilginci dertleri varken dahi ne arazide ne yolda birakmiyorlar yaniliyorsam uyarin lutfen...
Bu kadar uzayacagini bilsem hayirsiz evlat frelanderi satmazdimAyni sanzimanin degil herhalde , fakat sizin sanzimanlarin ikinci el secenegi cok en kisa zamanda cozulur umarim.
Ayni keyfi vermez bosver iyi yapmissinBu kadar uzayacagini bilsem uvey evlat frelanderi satmazdim
Hocam ikimizin şanzımani aynı isterseniz bende sordurayim istanbul daBu kadar uzayacagini bilsem hayirsiz evlat frelanderi satmazdim
Kara duzen sorun cikarmaz aynen yola devam jeep kullanirken cekicilere abone olmustumO benimde dikkatimi çekti. Özellikle yağsız şanzımani duyunca daha da dikkat ettim
Teşekkür ederim simdilik gerek yokHocam ikimizin şanzımani aynı isterseniz bende sordurayim istanbul da
Arkadaşlar yatırım amacı ile 2011 1.4 getz ile 2003 2.9 musso araçlarım satılık almak isteyen varsa watsaptan fotoğraf atabilirim.Bizim evin 3 atlısı
Ekli dosyayı görüntüle 60112
Hayırlı olsun
o kadar yoğundum ki arkadaş ile yol üstünde buluştuk aldım kutusuna koydum koydum bi kenara ne markasına baktım ne bişeye önümüzdeki haftadan sonra anca bakıp test yapıcamHayırlı olsun
Bunun bir benzeri de bende var boafeng marka
Büyük batarya aldım bende şarj uzun süre dayanması için
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi