"Otomatik şanzımanın ana ögelerinden biri hidrolik beyindir. Hidrolik beyin, hidrolik ünite olarak da adlandırılır. Hidrolik beyin, şanzımanın doğru çalışmasını sağlayan ana etkendir. Hidrolik beyin; otomatik şanzıman beyninin yönettiği, ünitenin üstünde bulunan selenoidler aracılığı ile şanzıman yağını doğru piston ve dişlilere yönlendirir. Bir bakıma otomatik şanzıman beyninin iletişim kısmını sağlayan ve şanzıman yağının işlevini yerine getiren kısmın hidrolik beyin olduğunu söyleyebiliriz."Hidrolik beyinle,şanzıman beyni ayni seymidir??
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
servis İzmirdeymiş , çok iyi"Otomatik şanzımanın ana ögelerinden biri hidrolik beyindir. Hidrolik beyin, hidrolik ünite olarak da adlandırılır. Hidrolik beyin, şanzımanın doğru çalışmasını sağlayan ana etkendir. Hidrolik beyin; otomatik şanzıman beyninin yönettiği, ünitenin üstünde bulunan selenoidler aracılığı ile şanzıman yağını doğru piston ve dişlilere yönlendirir. Bir bakıma otomatik şanzıman beyninin iletişim kısmını sağlayan ve şanzıman yağının işlevini yerine getiren kısmın hidrolik beyin olduğunu söyleyebiliriz."
Kaynak: Hidrolik Beyin Tamiri - Hydratest
az önce aradılar müsait olunca gidicem deneme yanılma yapılmasını istemiodum bu iyi oldu...Sana iyi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Direksiyon kutusu @ceng67 bilir kimsenin cevap vermemis olmasi garip tasinma sürecindeyim vakit ayiramiyorum fazla kusuruma bakmayinCok kısa soru
Fren merkezi ve direksiyon kutusu Mercedes mi
sn. @blacklotus dosyayı indirdim fakat açılmıyor. Rica etsem dosyayı mail adresime gönderebilirmisiniz ? va1970@gmail.comIllistrator dosyasını ekliyorum, düzeltme ya da baskı isterseniz bununla halledersiniz.
Elbette e-posta adresinize yollayabilirim. Ancak Adobe Illustrator programınız yoksa dosyayı açamazsınız. Açamama sebebiniz bu olabilir.sn. @blacklotus dosyayı indirdim fakat açılmıyor. Rica etsem dosyayı mail adresime gönderebilirmisiniz ? va1970@gmail.com
teşekkürler selamlar
ok , indireyim hemenElbette e-posta adresinize yollayabilirim. Ancak Adobe Illustrator programınız yoksa dosyayı açamazsınız. Açamama sebebiniz bu olabilir.