Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 538,860

Etiketler
105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III mü
Sanziman yag seviyesine sanzimin yaninda tipa var oradan , sanzimanin yagi castrol tq 95 olmasi lazim ama turkiyede yok dextron 2 kullanmak lazim diye hatirliyorum

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

105 A nedir, şanzıman yağ seviyesine nerden bakabilirim, otomatik vites içinde dextron III mü
Gecen gun fb ta sana bu tabloyu gondermistim , neden bakmiyorsun forumda ve fb ta devamli yayinliyoruz lutfen biraz arastiralim yayinlanan belgeleri okuyalim tipayi kendin acmaya kalkma benden tavsiye sivilar asagida

Kizdirmayin adamı kardeşim, derslerinize iyi calisin

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estf kizmak haddimize degil tabiiki ben bu isi biraz fazla ciddiye aliyorum
ogrenmek benim icin cok keyifli
arkadaslarinda arastirarak ogrenerek bu keyfi yasamasini istiyorum

İyi bir usta (benim erzurumlu değil) şanzıman yağını degistirdikten 1_2 ay sonra tekrar değiştirmemi önerdi ,çünkü ilk değişimde yağın tamamı bosalmiyormus yarısına yakini içerde kaliyormus

İyi bir usta (benim erzurumlu değil) şanzıman yağını degistirdikten 1_2 ay sonra tekrar değiştirmemi önerdi ,çünkü ilk değişimde yağın tamamı bosalmiyormus yarısına yakini içerde kaliyormus

Kapasite 9.5 lt biz eski yagi suzdurerek degil marsa basip icindekilerin tumunu disari puskurterek cikardik sanirim 11 lt ilave ettik , kapasite uzeriyle sanziman elemanlarinin ilk yaglanmasini sagladik.

Estf kizmak haddimize degil tabiiki ben bu isi biraz fazla ciddiye aliyorum
ogrenmek benim icin cok keyifli
arkadaslarinda arastirarak ogrenerek bu keyfi yasamasini istiyorum
Haklısınız ordaki tek merak ettiğim seviyesine bakmaktı, bunla ilgili seviye tapası yada öndeki kapaktan seviye tespiti idi. Google çeviri ile fotoğraf çekip koreceden çeviri yapıp araştırma yapmaya çalışıyorum videolar, şase nodan arabayı araştırıyorum boşluklarda.

kolay gelsin , bazen emekli tarih ogretmeni moduna giriyorum
yaslaniom galiba

1 kw 1,34 hp yapar yani bizim araclar 120 hp 89.5 kw

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM