Dizel 2.9 Abimin memlekette yatıyordu zonguldak dağlarında karda kışda iyi olur diye aldım, kar lastiğine para vermeden karlarda abantda test ettim 4 çeker başkaymış. Hele yolda tırcıya yardım etmenin keyfi başkaymış
Gule gule kullanin ins , bilgi tecrube konularinda tum arkadaslar aktif paylasimlar yapiyoruz , sizinde paylasimlarinizi bekleriz ayrica FB ta Korando Kj & Musso Turk sayfamizdada paylasimlar yapiyoruz bekleriz
Gule gule kullanin ins , bilgi tecrube konularinda tum arkadaslar aktif paylasimlar yapiyoruz , sizinde paylasimlarinizi bekleriz ayrica FB ta Korando Kj & Musso Turk sayfamizdada paylasimlar yapiyoruz bekleriz
Bende bugün kesik hortumu yeniledim antifiriz konuldu yeniden. Çin den voltmetre aldım 2 ay oldu gelmedi onu bekliyorum birde turbo boost göstergesi derdine düştüm
Allah akıl fikir versin
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bugün kesik hortumu yeniledim antifiriz konuldu yeniden. Çin den voltmetre aldım 2 ay oldu gelmedi onu bekliyorum birde turbo boost göstergesi derdine düştüm
Allah akıl fikir versin
Turbo basınç göstergesi. Hava emiş hortumu içine bir T koyup ucundan akvaryum hortumu geçirip gostergeye bağlanıyor. Emdikce havayı o da emiş gücünü gösteriyor. Yanlış tarif etmedi isem