Bu katalizör ve egr iptalini td5 lerde çok yapıyorlar. Faydası var çekiş artıyor diyorlar. Egr iptalini bende düşünüyorum. Bir ustaya bırakıp deneyeceğim.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben daha once xj de kat ve susturucu iptali yaptim aracin cekisi performansi artti , yakkitta cok cok onemli bi artis olmadi , aksini iddia edenler var , acaba dedim tek benmiyim memnun kalan bu isten
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün sanayideydim arabanın yanina gittim bizim yaylar daha gelmemiş,neyse rolantiye aldık kendimizi ama egr yi iptal ettiriyorum,bide şanzıman ve def.hava hortumlarini yukarı aldiriyorum, hub lar zaten takılmıştı bakalım hayirlisiyla bi ciksin
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün sanayideydim arabanın yanina gittim bizim yaylar daha gelmemiş,neyse rolantiye aldık kendimizi ama egr yi iptal ettiriyorum,bide şanzıman ve def.hava hortumlarini yukarı aldiriyorum, hub lar zaten takılmıştı bakalım hayirlisiyla bi ciksin
Hocam ,İnanki hic gocunmuyorum,zevkle arabaya birşeyler yaptiriyorum ve yapıyorum birkaç kere yahu ne ugrasiyorsun al bi tane yapılı offroad aracı debelenme dedim ama böylesi daha zevkli,uğraşmayı seviyorum
Bu arada sen el fren telini ne yaptın
Rexton daki moonvisor Işığı başka yerde yoktur tamamen el emeği
Bak bu kaslardan yaptım fiberden ama daha fırsatın olmadı
Bu bayrak direkleri de benim imalat hele bu boyutta bayrakları bulmak için nereleri talan ettim