Ynt: Köpekler Bizden Ne İster?
Merhaba Ben Aziz
Önce Cevapları genelleyelim
Köpekler ne ister değil köpek sizi nasıl görüyor
Köpekler ile 1961 de Ankara Bağlum köyünde tanıştık hala tanışırız
Hatta Köpeklerin bana özel ilgisi vardır ,Bazen onlar havlar korkutmak için sonra ben Havlarım ...karşılıklı atışırız
Ve sonunda KÖPEK OLAN KÖPEK karşımdaki TEBDİLİ KIYAFET ETMİŞ ....BU KİM BİLMİYORUM diyerek arkasını döner ve gider
Çünkü Benim sesimin içinde onun listesinde olan frekanslar vardır
Köpek sizi Niye düşman görür , daha doğrusu sizi değilde altınızdaki Bisikleti , Motorsikleti düşman görür
Köpek bizim gibi duymaz duyduğu seslerin + sında ultrasonic sesler vardır , bunları sadece köpek duyar
ONUN İÇİN bir köpek düdüğü alın ve köpek komutlarını öğrenin ... BU BİR
Onun için Bir DAZZLER alın ( ULTRASONIC KOVUCU ) 20 YTL dir ...bunu Bisiklet Gidonuna KORNA GİBİ düşünerek monte edin
ONUN İÇİN 3 ...Giderken gördüğünüz köpeğ geçmeye hele Meskun olmayan mahalde bir köyden geçiyor iseniz hızlı hızlı geçerek gitmeye çalışmayın O SİZİ SAHİBİNE BİR ŞEY YAPACAK DÜŞMAN görür
Aynı Kasap önünden geçen arabalara saldıran köpekler gibi ...
Şimdi biliyorum bazıları diyecek ki... EEE ne yapalım Köpekle Kahvede bir pişpirik atıp yola öylemi devam edelim
EVET bisiklet ten inin DAZZLER yok ise durun bekleyin ve en önemlisi...ONUN GÖZLERİNE BAKIP BEN KORKMUYORUM DEMEYİN
Yoksa 1 saat sizinle oynar
Daha o Noktada köpeği gördüğünüzde "KAFANIZDA şu olsun : HAaaa şurada ufak bir köpek var bana bakıyor deyin ve gülümseyin hemde gerçekten onu seviyormuş gibi hafif ses ile " ÇÜNKÜ bu ses içinde onun kafasındaki KİMLİK BİLGİNİZİ karşılaştıracak olan listedeki sesler var eğer bu ses onun SES BANKASI VERİTABANINDAN GEÇMEZSE ....DURUN::: ve araçtan inin ve Sizin AYAK SESİNİZİ DUYSUN...
EN ÖNEMLİSİ KESİNLİKLE KORKTUĞUNUZU KENDİNİZE BİLE HİSSETİRMEYİN...
Hatta duruın ve inin , Bisikleti ayağa yaslatın ve sanki KÖPEK hiç yokmuş gibi ONU DÜŞÜNMEDEN ve çekinmeden BİSİKLET ile uğraşın
KÖPEK KENDİNİ UMURSAMAYANI KAALE almaz
KÖPEK devamlı karşımdakiiler benden korkuyor çizgisindedir , ÇOBAN, KANGAL, PİT, tarzında ve en tehlikelisi TERRİER ve KANİŞLERDİR
BUNLARA dikkat edin....Aldanmayın KÜÇÜK olmalarından
onlar Daha küçük olan PİNCHER den bile tehlikeli olabileceklerini gösterirler....
Şimdilik bu kadar kusura bakmayın...
Saygılarımla
Aziz A.