TEKNIKISLEM' Alıntı:Emin Hocam geçmiş olsun, güzel çalışma oldu.
işaretli gösterge lambası sizde faalmidir,
hangi amaçla kullanıyorsunuz.
TARB' Alıntı:Nasılsınız Emin Bey ,yine güzel şeyler aktarıyorsunuz siteye..Katkım olur düşüncesiyle sağdaki ışık (EMERGENCY DRIVE) acil durum sürüşündeki hatırlatma ışığıdır ,bu ışık sadece Quadra Trac şanzumanlı CJ de yanar ,Quadra Trac sadece otomatik şanzumanlı modellerde mevcuttur. Kitap resminde * işaretli olan gösterge ikinci kitap resminde altta açıklanmıştır. EMERGENCY DRIVE kumandası foto çekiminde görüleceği gibi torpido gözünde bulunmaktadır.....
Buggy' Alıntı:Merhaba Metin bey,
CJ'yi aldığımda km saati içindeki ikaz lambaları faal değildi, şimdi her ikisi de çalışıyor. Soldakinde yani sizin işaretlediğinizde BRAKE, sağdakinde EMERGENCY DRIVE yazısı var. El frenine basıldığında devreyi açan yaylı anahtardan aldığım sinyali soldakine taşıdım. El freni aktifse BRAKE lambası yanıyordu ama fazla gözönünde olmadığı için oradan bir hat daha alarak yeni taktığım ikaz lambasına bağladım. Şimdi her ikisi de yanıyor.
Evet bizimde bilmemiz harika olur sürekli ustaya taşinmaktan çok iyiBuggy' Alıntı:Yeni kontağınız hayırlı olsun.
Benim dişli ve kontak switch'e giden şaftta sorun olmadığı için direksiyon kolonunu sökmeden yerinde çalıştım.
Kontak silindir ve anahtarları, switch ve bağlantı soketleri yarısı kargo bedeli olmak üzere 85 liraya maloldu. Kendim yaptığım için de kargo bedelini işçiliğe sayıp rahatladım![]()