Ynt: Konsept ve Tarzı Olan Çekme Karavanlar
Buda fiyatları ve hikayesi.Ne kadar güzel anlatmış.
Hikaye 1972 yılında Santa bir mektup ile başlar. Philadelphia'da bir çocuk Bir tekne-evi istedim. Kendisi alamadım. Ama bir hayranlık küçük ortamlarda başlamıştı. Bu alanlar , burada günlük yaşamın ritüelleri daha doğrudan dış dünyaya , ele geçirdiği bağlı hissetmek onun hayal .
1999 için Hızlı ileri , çocuk, şimdi bir mimar ve tasarımcı , taşınır Houston NASA de Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde çalışmak için . O çalışır " konut modülü "( NASA astronotları yemek yer , hava ,,, İ.E. evlerinin rahat banyo ) uyku . O bir " boşluk " mimar - misyonu başarılı . Ama gerçekte alacak şeyler tasarlamak istiyor yerleşik ... hayatında . O toprak , ne izleyecek emin döndürür.
Girin , Kriket römork sol sahne . Evet, bu oldukça basit değildi. Bu arada, oğlan (şimdi kocası ve babası) maceralara gitmek istedim ailesiyle birlikte . Laclau, büyüyen ve inmeden önce kamp vardı çocuklar. Ancak, anaokulu campout olduğunu göstermiştir kamp Bir çadırda küçük çocuklu ne ( daha doğrusu , eşi ) umduğu değildi. Yani, toprak sevgisi ile olan NASA deneyimi birleştirerek , o çalıştı yenilikçi , kompakt , hafif ve esnek küçük ortam yaratmak hangi seyahat ve içinde yaşadığımız dünyayı keşfetme
Sonuç Cricket olduğunu .
Ama hikaye bitmedi ... sipariş bugün ve kendi sonunu yazın!
[attachment=1]
http://crickettrailer.com/crickettrailer.pdf