Konsept ve Tarzı Olan Çekme Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,975
Ynt: Konsept ve Tarzı Olan Çekme Karavanlar

Bu da evsizler için düşünülmüş konsept bir itme-çekme karavan,zaten ismi de evsizlerin cadillac ı

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_1111-sm.jpg

final-front-open-sm.jpg

construction.jpg

IMG_1102-sm.jpg

IMG_1138-sm.jpg

Etiketler

Belkide arkada bir motor daha vardir. Baglandiklarinda senkronize calisan. Bu sekilde daha verimli olurdu.:smiley:

Sonu olmayan bir hayal denizindeyiz Allah sonumuzu hayırlı etsin.Bu sevdanın sonu varmı acaba.

İşte size kriket

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

http://crickettrailer.com/

cricket_trailer-thumb-525xauto-15884.jpg

slide0004.jpg

cricket_trailer_inside.jpg

cricket_trailer_inside_2.jpg

cricket_trailer_inside_3.jpg

Buda fiyatları ve hikayesi.Ne kadar güzel anlatmış.

Hikaye 1972 yılında Santa bir mektup ile başlar. Philadelphia'da bir çocuk Bir tekne-evi istedim. Kendisi alamadım. Ama bir hayranlık küçük ortamlarda başlamıştı. Bu alanlar , burada günlük yaşamın ritüelleri daha doğrudan dış dünyaya , ele geçirdiği bağlı hissetmek onun hayal .

1999 için Hızlı ileri , çocuk, şimdi bir mimar ve tasarımcı , taşınır Houston NASA de Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde çalışmak için . O çalışır " konut modülü "( NASA astronotları yemek yer , hava ,,, İ.E. evlerinin rahat banyo ) uyku . O bir " boşluk " mimar - misyonu başarılı . Ama gerçekte alacak şeyler tasarlamak istiyor yerleşik ... hayatında . O toprak , ne izleyecek emin döndürür.

Girin , Kriket römork sol sahne . Evet, bu oldukça basit değildi. Bu arada, oğlan (şimdi kocası ve babası) maceralara gitmek istedim ailesiyle birlikte . Laclau, büyüyen ve inmeden önce kamp vardı çocuklar. Ancak, anaokulu campout olduğunu göstermiştir kamp Bir çadırda küçük çocuklu ne ( daha doğrusu , eşi ) umduğu değildi. Yani, toprak sevgisi ile olan NASA deneyimi birleştirerek , o çalıştı yenilikçi , kompakt , hafif ve esnek küçük ortam yaratmak hangi seyahat ve içinde yaşadığımız dünyayı keşfetme

Sonuç Cricket olduğunu .

Ama hikaye bitmedi ... sipariş bugün ve kendi sonunu yazın!

[attachment=1]

http://crickettrailer.com/crickettrailer.pdf

Screenshot_2.jpg

Bunlar aracın içinin resimleri.
Motordan ziyade en büyük sorun aracın karavana sabitlenmesi olayı.

colim-caravan-concept3.jpg

colim-caravan-concept4.jpg

colim-caravan-concept5.jpg

colim-caravan-concept6.jpg

colim-caravan-concept7.jpg

http://www.tealinternational.com/TealCamper/index.html

Demonte karavan sitesi.

Çekme karavan imalatı

http://www.conceptcaravan.co.uk/constructionprocess.html

Kendi açtığım konuyu bulmakta zorluk çektim,ara ara taaa nerelere gitmiş zavallı konu...

Biraz cilalayalım...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

big_sealander_7.jpg

big_sealander_9.jpg

big_sealander_10.jpg

big_sealander_3.jpg

big_sealander_12.jpg

Bu yuzen karavan supermis. :smiley: Hem karavanciligi, hemde tekneleri sevenler icin birebir. Karavanin neresine bot koyacagiz derdi yok, efendim sisme mi alsak kona tarzi hafif bir seymi derdide yok. Denizde sur, karada sur. Denizde uyu, karada uyu. Bence muthis. :smiley: Yanliz bana bunu denize indirmek yada denizden tekrar cikarmak biraz guc ister gibi geliyor.

tatar' Alıntı:
http://www.tealinternational.com/TealCamper/index.html

Demonte karavan sitesi.

Bu demonte olandar supermis. Kisin gezmeyecekseniz ve yerinizde yoksa demonta hale getirip bir koseye koyabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR