Ynt: Konsept ve Tarzı Olan Çekme Karavanlar
İlyas Kardeşim evet dediğin gibi ben atölyede olmadığım zamanlar gelmişsin.Tesadüf edemedik.Fakat birgün kararlaştırır görüşürüz.Semih bey gerekli itinayı gösteriyor imalatta.Senin karavan da dediğim gibi çok güzel.Satmaya kıyamayacak şekilde düzenlemişsin.Fakat inşallah alkovenli (arıkovan daha güzeldi) bir karavanın olur.Benim DUCATO artık kaporta kaplama işçiliğinde son aşamaya geldi.Motosiklet platformu,merdiven ve ısıtıcı montajı gibi kısımlar kaldı.Elbette ardından iç dizayn konusu gündeme gelecek.Dolayısıyla daha iş çoook.Fakat inanır mısın yoruldum.Şöyle yoruldum.Malzeme seçimi,araştırılması,uygun olanın bulunması,diğer atölyelerdeki işlerin takibi vs .vs.derken aşağı yukarı 3 aya yakındır bir hummalı koşuşturmaca.Bilkiyorsun iş tek elden yürümüyor.Onlarca sektör aradında bir koşuşturmaca .Bir yerde aksama olursa tüm süreci etkiliyor.Sonra çalıştığın atölyeler farklı olunca her durumda aynı performans ve iş akışını elde etmek mümkün değil.Diyelim ki boyada takıldın,diyelim ki elektrik işinde aksama var vs.vs. onlarca labirent.ALLAH'IN izniyle işin sonuna yaklaşıldı.Yine de biraz daha devam edeek.Hayırlısı.Selamlar.