Konsept ve Tarzı Olan Çekme Karavanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,967

ilyasfb

Kamp II
Merhaba. arkadaşlar karavan arşivimden birkaçını daha dogrusu bana ilginç gelen karavan resimlerimi sizlerle paylaşamak istedim işallah sizlerde katkıda bulnursunuz herkeze bi arşiv olur herkeze Selam ve sevgilerimi sunarım

passatcarretinha23hc.jpg

imagesCA40U2YN.jpg

images.jpg

imagesCARRBX5H.jpg

Etiketler

Ynt: Konsept ve Tarzı Olan Çekme Karavanlar

mrb.rica ederm nedemek sizlerinde foto larınızı beklerim arsiv olur hepimize, ama her fotoyu koydum ama kendi karavanımın çok ilginç bi fotosunuda eklicektim o olamdı bi türlü kısmetse akşama bida denicem :smiley: :smiley:fotolar büyük geliyo diyo site bunu çözersem birazdahda foto eklicem görüşmek üzere

arkadaşlar bu kadar foto koyduk fakat en ilginçi bizim fotolar gene diye düşündük ,dikkat ederseniz karavanı kullanan bi bayan kendisi kız arkadaşım olur ve karavan kullanmaya bayılıyo , bayanlara örnek olsun die bu fotoyu koyduk ankara -bolu arasını zorlanmadan götürüp getirebiliyo tabi bunda bizim hocalıgımıznda etkisi oldu ama şuan kendisi rahataça kulanabiliyo gülüşünden de belli sanırım bide aynalara baksa süper olcak ;D ;D bu zamana kadar bi vukatı yok(tabiri caizse) ;D ;D ;Dbu yüzden karavanını eşine vermeye korkan veya eşlerininde karavanını kullanmak istiyen bayanlara örnek olsun!!! en sonki bolu gezimizden 1-2 fotosunu sizlerle paylaşmak istedik sevgilerr

3.jpg

2.jpg

4.jpg

:smiley:sezai abim çok teşekür ederim güzel düşüncen için bende hep hayal ediyom güzel bi moto karavan ama hayal şuan maddi sıkıntılardan dolayı ama allah büyük neden olmasın bir gün muhakak olucak buna eminim ilk fırsatta da seni düzcede ziyaret etmeye çalışıcam abi saygılar

İlyasfb karavanın daha önce yazdıklarımda da belirttiğm gibi hatta ondan da öte çekme karavanlar içinde görünüm olarak oldukça iyi.Tabi bu senin gayretinle şekil almış hali.Aynı özelliklerden daha güzel motorkaravana ulaşman dileğiyle selamlar.

mrb. oguz abi diim müsade edersen abi demek isterim yani :smiley:oguz abi iyi niyetli düşüncelerin için çok teşekür ederim abi işallah birgün senin ki gibi bi karavanım olmasını isterim (alkoven olmazsa tabi)alkovenlere baylıyorumda :smiley:son halini görmedim ama semih abi baya gayret gösterdigini gördüm iyi bi sonuç alınacagını düşünüyorum oguz abi ya senle bi köşe kapmaca oynuyoz ben seni görmek tanışamak istiyorumbunu 1-2kezde belirtim ama bi türlü sen yoksun karavanınla çoktan tanıştık bayada samimi olduk ;D ;D ;D fakat seni bi türlü göremedim 3-4 kere gelmeme ragmen bide,eger müsait bi zamanın olursa görüşmek isterim, ankaradayız ama bi türlü görüşemedik :smiley:işlerin yogunsa anlarım ozaman sorun degil ama bi müsait esnan olursa görüşmek isterim kendine iyi bak abi selamlar

İlyas Kardeşim evet dediğin gibi ben atölyede olmadığım zamanlar gelmişsin.Tesadüf edemedik.Fakat birgün kararlaştırır görüşürüz.Semih bey gerekli itinayı gösteriyor imalatta.Senin karavan da dediğim gibi çok güzel.Satmaya kıyamayacak şekilde düzenlemişsin.Fakat inşallah alkovenli (arıkovan daha güzeldi) bir karavanın olur.Benim DUCATO artık kaporta kaplama işçiliğinde son aşamaya geldi.Motosiklet platformu,merdiven ve ısıtıcı montajı gibi kısımlar kaldı.Elbette ardından iç dizayn konusu gündeme gelecek.Dolayısıyla daha iş çoook.Fakat inanır mısın yoruldum.Şöyle yoruldum.Malzeme seçimi,araştırılması,uygun olanın bulunması,diğer atölyelerdeki işlerin takibi vs .vs.derken aşağı yukarı 3 aya yakındır bir hummalı koşuşturmaca.Bilkiyorsun iş tek elden yürümüyor.Onlarca sektör aradında bir koşuşturmaca .Bir yerde aksama olursa tüm süreci etkiliyor.Sonra çalıştığın atölyeler farklı olunca her durumda aynı performans ve iş akışını elde etmek mümkün değil.Diyelim ki boyada takıldın,diyelim ki elektrik işinde aksama var vs.vs. onlarca labirent.ALLAH'IN izniyle işin sonuna yaklaşıldı.Yine de biraz daha devam edeek.Hayırlısı.Selamlar.

İlyas bey fotograflara baktık çeki karavanı güzel bir başlangıç olabilir. Siz ceki demirini işlettinizmi ? ruhsata masrafı ne kadar oldu? Vergi v.s gider vamı birde senin çeki kaç mt? biraz bilgi bize gaz verecek :smiley:. Teşekkürler.

ARKADAŞLAR TEKE TEK CVP VERİM ÖNCE OGUZ ABİMDEN BAŞLIM oguz abi seni çok iyi anlıyorum sen bence gene sabırlısın senin yazından sonra bügün semih abinin oraya gittim bi karavancı abiyle.çayyolundaki camp ta bu abininde motokaravanı var alkovenli seninkini gösterim hemde bi fikir olşur kafamızda ilerde bizde niyetliyiz ya birazda ondan gidek bakak dedim son aşmasını ama semih abi yoktu,abi bence sen çok sabırlısn bana göre çünkü şuan 3 ay olmuş daha öncesindede arabanın eksikleri yürüyeni filan derken bi süreçte öyle gitmiştir ve benim gördügüm kadarıyla sen esas işe gelmişsin şuan iç kısım ve ayrıntılar esas zaman alan bu süreçtede 1 veya 1.5 ayda böyle gidecek sonra ruhsat proje 5 ay desek bu nerdeyse yarım yıl ben sabredemem açıkcası ben kendi karavanımıda bu yüzden birazda kendi kedime yaptım akşam 5-6 gibi girerdim içine gece 3-4çıkış ve 1 ayda tüm esnetigiyle iç ve dış olmak kaydiyle yaptım bu bile bazen bunaltı zevkele yapmama ragmen birazda tez canlıyım ben sıkı çalıştım bir an önce karavan gezilerine başlım die ama detaylara çok önem verdim yoksa 1 ay sürmezdi bide ben evimin önünde yaptım sen hergün git gel başında dur zor yani tbr ederim bu açıdan azmini daha fazla detayı artık karşılaştımmı konuşuruz selamlar abi kendine iyi bak

faruk bey resimleri begendiginize sevindim saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR