Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,853
Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

Tayfun abi ve Oktay'ın derede su oyunları. :D :D

th_dere_oyunu.jpg

Etiketler

Arda tekrar geçmiş olsun...

Uğur ve Yüksel, fotoğraf ve filmler için ellerinize sağlık.

Kamplı ve adrenalini bol geziniz harika olmuş , çok güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz belli oluyor , iyi ki bizlerle de paylaştınız bunları içimiz açıldı :D

Arada karşılaştığınız ralli neyin nesiymiş bilgi var mı ?

tüm fotolar için çok tşkler ;)

Arda geçmiş olsun.

çok güzel bir gezi olmuş.resimler de harika,ayrıca Arda bey geçmiş olsun.

yücel' Alıntı:
Gezenbilir kamp şenlikleri başlamış demek bahar geldi :smiley:
ciddi zor bir parkurmuş, araçlar baya zorlanmış, kırılan araç olmaması sevindirici
fotoğraflar ve videolar için teşekkürler
Yaw kardeşim sen bi gel yaw..Kulağıma hoş şeyler geldi Yücel :smiley:

:smiley: şimdilik hoş görünüyor uğur abi umarım 2.lada faciasına dönmez

ama sizin girdiğiniz parkurlara girmesi için çok fırın ekmek yemesi lazım :smiley:

bu gezi benim için zorlu olurdu ben yine tırıs tırıs derelerden geçerim

Yücel bilmiyormuş gibi sende :( ..Sanki sabahtan akşama kadar zor parkurlardamıyız..Sen bi gel özlettin kendini :smiley:

parodi' Alıntı:
Hayırdır Uğur abi arka koltukta gördüm seni, makam aracı değil offroad aracı o ;D

Bu sefer arabada yattım..Ama çadırı kurmadığıma bin pişman oldum..Belim tutuldu :D

Nefis görüntüler, içim gitti :smiley:, bu aralar gidip çamurda ormanda gezemedim fırsat olmadı, resimleri gördükçe hafta sonun bekler oldum, yarın şilede yarış izlemeye gidicem ,öncesinde veya sonrasında bir parkura girerim inşallah..

Sizlele beraber gezmenin keyfide ayrı oluyor, tecrübe ve ustalarla birlikte olmak ayrı..kısa zamanda görüşümek üzere...

Slmlar sevigler.
Hakan

Uğur abi valla süper geziler yaa :smiley: BMWteam da senin topiğinden yetiniyordum , meğer burada cennet varmış :D Unutmadın dimi bana yardım edeceksin temiz ZJ bulmada :smiley: ehliyete 2 sene var o ayrı mesele :smiley:

GhostRider' Alıntı:
Uğur abi valla süper geziler yaa :smiley: BMWteam da senin topiğinden yetiniyordum , meğer burada cennet varmış :D Unutmadın dimi bana yardım edeceksin temiz ZJ bulmada :smiley: ehliyete 2 sene var o ayrı mesele :smiley:

Sende bu azim olduktan sana cennette yer çok..Hele birde gezilere katıl bak bakalım ehliyeti bekliyormusun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR