Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,573

Etiketler

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

yalnız bişey fark ettiniz mi her fotoda benim kaput açık çıkmış.normal şekilde çekilen fotom yok mu hiç yaa allah rızası için olan varsa duacı olacağım:D

CJ'ye ne yapsan yakışıyor:smiley:) bu arada cj'ler gerçekten standart hallerınden üstün performans gösterdiler...
Bu arada aracını jeepini denemek ve test etmek isteyenler için rampa tavsiye edildi jeep alınca oraya gidip deniyeceğim :DD
birde sorum olucak rampanın ilk adı nedir "hamsili helvalı deffenderli rampa" diye kaldı ;)

hasanfb' Alıntı:
CJ'ye ne yapsan yakışıyor:smiley:) bu arada cj'ler gerçekten standart hallerınden üstün performans gösterdiler...
Bu arada aracını jeepini denemek ve test etmek isteyenler için rampa tavsiye edildi jeep alınca oraya gidip deniyeceğim :DD
birde sorum olucak rampanın ilk adı nedir "hamsili helvalı deffenderli rampa" diye kaldı ;)
ben oralıyım rahat olun orayada bir tabela yapacam ama adını siz belirleyin ne olsun.. :D

Çok keyifli bir gezi olduğu herhalinden belli,Ankara dönüş yolundaydım pazar günü,bilsem uğrardım,gitti helvalar,hamsiler.Eeee artık İstanbul ekibi toplanıp bi gidelim otaraflara nedersiniz.

Resimlere bakıldığı zaman festival alanı gibi görünüyor. Çok güzel yaaa......

Emre sen her eski esprileri tekrarladiginda bu konunun kapandigini yaziyorlar. Uzun uzun konusulup tartisilmisti bu konu. Pek eglenceli olmamaya basladi gibi geliyor bana, ne dersin? :-X

emre_ozk' Alıntı:
ben oralıyım rahat olun orayada bir tabela yapacam ama adını siz belirleyin ne olsun.. :D

Hava gerçekten güzeldi fakat gece don olduğu belliydi bazı su birikintilerinin buzunu kırdığımızı biliyorum akşama doğruda toprak sertleşmeye başlamıştı zaten ama sanırım bu senenin son güzel günleri bize rastladı.
Daha resim var ekleyeceğim...

Gezimizde emeği geçen bütün katılımcılara ve bizi misafir eden Mustafa Bey'e samanlı dağlarını bize keyifle gezdiren sevgili doğan abimize ve ayrıca beni her zaman sırtında taşıyan sevgili cevat abime ve bütün arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım...

concrete' Alıntı:
Emre sen her eski esprileri tekrarladiginda bu konunun kapandigini yaziyorlar. Uzun uzun konusulup tartisilmisti bu konu. Pek eglenceli olmamaya basladi gibi geliyor bana, ne dersin? :-X
tamam herkesten özürdilerim. ben erken ayrıldım ama birşey soracaktım orada bir araç vardı galiba senin araçtı üstünde kesik ok144 lastikler vardı lastikleri nerede kestirdin.ve kaç liraya yaptılar.galiba istanbulda oturuyordun o lastiklerle buraya rahat gelebildinmi..

Selam, Lastigi kestirdigim yerin bilgili su sayfada var;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20643.msg155447#msg155447
-
emre_ozk' Alıntı:
tamam herkesten özürdilerim. ben erken ayrıldım ama birşey soracaktım orada bir araç vardı galiba senin araçtı üstünde kesik ok144 lastikler vardı lastikleri nerede kestirdin.ve kaç liraya yaptılar.galiba istanbulda oturuyordun o lastiklerle buraya rahat gelebildinmi..

Pazarlik yapmadim. Lastik basina 25 ytl verdim. Lastikleri en az 1 gun birakmak gerekiyor. Kesildikten sonra asfaltta risk artar diye uyarilar aldim. Henuz bir sorun yasamadim ancak uyarilarin dogru oldugundan eminim. Camurda lastigin performansi inanilmaz artti. Asfaltta da ugultu artti. Araci hem gunluk hem arazide kullaniyorsaniz, lastigi kestirmeden iyi dusunmek lazim, zor... Sadece arazide kullaniliyorsa, bence OKlari hic dusunmeden kestirmek lazim.

Geziye katılan tüm arkadaşlara teşekküler.Siftahı bu geziyl yaptım gerisi Allah'dan...(Ben başlangıcı böyle yaptıysam düşünün artık gerisini) En yakın gezide buluşmak üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri