hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
CJ7'nin rampayı çıkışı...
CJ7'nin rampayı çıkışı...
ben oralıyım rahat olun orayada bir tabela yapacam ama adını siz belirleyin ne olsun..hasanfb' Alıntı:CJ'ye ne yapsan yakışıyor) bu arada cj'ler gerçekten standart hallerınden üstün performans gösterdiler...
Bu arada aracını jeepini denemek ve test etmek isteyenler için rampa tavsiye edildi jeep alınca oraya gidip deniyeceğim D
birde sorum olucak rampanın ilk adı nedir "hamsili helvalı deffenderli rampa" diye kaldı
emre_ozk' Alıntı:ben oralıyım rahat olun orayada bir tabela yapacam ama adını siz belirleyin ne olsun..
tamam herkesten özürdilerim. ben erken ayrıldım ama birşey soracaktım orada bir araç vardı galiba senin araçtı üstünde kesik ok144 lastikler vardı lastikleri nerede kestirdin.ve kaç liraya yaptılar.galiba istanbulda oturuyordun o lastiklerle buraya rahat gelebildinmi..concrete' Alıntı:Emre sen her eski esprileri tekrarladiginda bu konunun kapandigini yaziyorlar. Uzun uzun konusulup tartisilmisti bu konu. Pek eglenceli olmamaya basladi gibi geliyor bana, ne dersin? :-X
emre_ozk' Alıntı:tamam herkesten özürdilerim. ben erken ayrıldım ama birşey soracaktım orada bir araç vardı galiba senin araçtı üstünde kesik ok144 lastikler vardı lastikleri nerede kestirdin.ve kaç liraya yaptılar.galiba istanbulda oturuyordun o lastiklerle buraya rahat gelebildinmi..