Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olimpos69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,692
Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

REZZAN' Alıntı:
Merhaba
Bu siteye yeni katıldım.Fotoğraflarınız ,manzaralar ve doğa harika.Bunları bizimle paylaştığınız
için teşekkür eder,gezilerinizin devamını dilerim.

REZZAN
Teşekkürler, hoşgeldiniz.

Etiketler
Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

çok güzel bir gezi olmuş, kıskandım :( ::smiley: :smiley: Fotoğraflar da harika

teşekkürler bi-haber, ilk defa kılavuz almadan gittiğimiz, kocaeli, yuvacık barajı civarındaki trekking parkurları ve doğa harikaydı, unutulmaz bir gün yaşadık, Bursa da ikamet ettiğimiz için burası bizim için aynı zamanda bir deplasmandı.

Resimler çok güzel olmuş teşekkürler

İlk mesajınızı gezimizi pozitif yönde yorumlayarak gerçekleştirdiğiniz için ben teşekkür ederim, ayrıca aramıza hoşgeldiniz.

servetiye benim köyüm gerçekten çok güzeldir soguk suları ,yeşillikler içindeki tek tek evler sevecen insanları baraj yapıldıktan sonra yollarımız çok güzel oldu türkiyenin her yerinden ziyaretçilerimiz oluyor ben karadenizliyim dogaya aşığım karavanımla türkiyenin her yerini dolaşmak istiyorum ve dolaşmaya çalışıyorum yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim kimi insanlarımız bu güzelim doğayı katlediyor bir daha hiç gelmeyecekmiş gibi gezdigimiz yerleri pisletiyoruz yabani hayvanlara zarar veriyoruz yedigimiz içtigimiz çöpleri malesef bu güzel doganın içine rastgele atıyoruz insanları seven kişi doğayıda sever sevmelide VEYA BÖYLE GÜZELLİKLERE LAYIK OLMADIGI İÇİN ORALARA GİTMEMELİ hiç kimsenin bu güzel yerleri kirletmeye hakkı yok cocuklarımızda bu doğanın güzelliğinden faydalansın bizim onlara en güzel mirasımız budur hoşçakalın

sitenize bugün katıldım fotoğraflar ve tanıtımınız gerçekten çok güzel.köyümüzü böyle güzel tanıttığınız ve reklamını yaptıgınız için ayrıca teşekkür ederm ben servetiyeliyim menekşe yaylasında evimiz vardı kardan ve bakımsızlıktan yıkıoldı.sizileri orada agırlamak isterdim

Köyünüz ve civarı gerçekten çok güzel, biz sadece gerçekleri dile getirdik, ayrıca böyle bir yerde yaşadığınız için şanslısınız.

Bende bu bölgenin insanı olarak yazılanlar hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler...

Salih bey sizi ve yürüyüşe katılan diğer arkadaşları tebrik ederim.
Gerçekten doğa harikası yerleri bizlerede gösterdiğiniz için teşekkürler.
Ayağınıza ve yüreğinize sağlık.
Diğer gezilerinizin haber ve fotoğraflarını merakla bekliyoruz.

Teveccühünüz Vedat kardeşim sağolasın, mübarek ramazan ayı nedeniyle biraz ara verdik, sonrasında devam edecek kısmet olursa.Genelde deplasman gezilerimizi burada paylaşıyoruz.
www.dagaslanlari.com adlı siteden her türlü etkinliğimizi takip edebilirsiniz.Selam ve sevgiler.

Doyumsuz manzaralar eşliğinde çok güzel bir yürüyüş olmuş resimler güzellikleri anlatıyor paylaşım için teşekkürler selamlar

Sevgili Olimpos69...
Fotoğraflar tek kelimeyle bir harika...Aktivitelerinizi heyecanla takip ediyorum...Verdiğiniz linkte gelecekteki aktivitelerinizi takip edebiliyoruz sanırım...Eğer vaktim ve naktim uygun olursa katılmak isterim doğrusu... Sevgiler..

SLM BEN YUVACIKLIYIM .. VE GEZDİGİNİZ ANCAK YÜRÜYÜŞ YOLU İLE KALMIŞ DAHA NİCE AYRINTILARI KAÇIRMIŞSINIZ .. ARKADA KALANLARI ... BENCE RAHPER ALMADAN ÇIKMANIZ HATA OLMUŞ .. TŞK

Sevgili doğaseverler, motive edici ve yorgunluğumuzu unutturan mesajlarınız için teşekkür ederim.
Sayın Ertan41 rehber konusundaki uyarılarınızı dikkate alacağım.

Merhaba,fotoğraflar bizi de cezbetti,sanırım haziran ayı gibi havaların ısındığı bir mevsimde Yuvacık'a gidebileceğiz.Öğretmen arkadaşlara fotoları göstersem dayanamazlar eminim,Yuvacık yakın bize,ben daha önce baraj gölünün güneybatı ucundaki tesislere gitmiştim-Karaaslan.Sanırım bir kaç foto da burada çekilmiş-asma köprü.Off road severler Menekşe yaylasına hastadır zaten.Rehbersiz olarak aklımdan geçiyor.Ama tavsiyem Kocaeli Büyükşehir'in sitesindeki yürüyüş yol haritalarına bakılması.Parkur özellikleri veriliyor orda.Sanırım 300-400 metrelik kot farkında hareket edilmiş.yalnız parkurunuz 30 km üstü fazla geldi bana,engebeden dolayı artacaktır ama yürüyüş süresi +dinlenme mola ve yemek için epey süre geçecektir.teşekkür ederim paylaşım için.Artık bize de göbek eritme turları gözüküyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR