Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,125
Ynt: Kocaeli, Yuvacık, Aytepe Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (15 Şubat 2009)

önderin araç atillada modifiye ediliyor sepet ön arka tampon rockslider falan ama artık bitti boludalar şu anda... geziniz çok güzel olmuş paylaşımız için teşekkürler

Etiketler

fatihoz66' Alıntı:
yunus harika bir gezi olmuş ellerinize sağlık
Sağolun Fatih bey
ama bu gezi yüzünden başıma geleni bilseniz kıskandı desem nesini kıskandı ondaki araç bizden daha iyi
çekemedi desem 4 araçlık normak bi gezi bilseydim onuda çagarırdım
ama gelmezdi zate biz daha dünkü off roadcıyız
ooo koskoca isof tannn yaaaa...

eyvaaahhhh yunus abi .....önder abi arabayı bir canavara dönüştürmüştür şimdi,ömrü billlah bizi A TAKIMI'na almaz.Gel sen şu L takımı fikrini bidaha düşün yunus abi,ben de benim CJ ye LR maskesi takarım sizin takıma girerim olmaz mı.... ;D ;D ;D

Bu da CJ team....

DSC00563.png

DSC00560.png

biz bu sene buralarda kar görmedik siz bayağı karın tadını çıkarmışsınız çok güzel bir gezi olmuş

yunus güzel olmuş papaz cayırına gidip bizim pisti dene birde

Merhaba daha yeni üye oldum buraya Değirmendere'de oturuyorum ve defenderlarınızı üstüne üstlük arkadaşlığınızı mangaldaki köftelerinizi görünce imrendim yanlış bi iş yapmamaışım dedim :eek:) Paylaşımınız için videolarınız için çok sağolun , Aracınız çamurda kalmasın...
Altun

Altun' Alıntı:
Merhaba daha yeni üye oldum buraya Değirmendere'de oturuyorum ve defenderlarınızı üstüne üstlük arkadaşlığınızı mangaldaki köftelerinizi görünce imrendim yanlış bi iş yapmamaışım dedim :eek:) Paylaşımınız için videolarınız için çok sağolun , Aracınız çamurda kalmasın...
Altun
Teşekkürler Mehmet bey
Herkezin sizi daha iyi tanıyabilmesi için eğer ilgilendiğiniz bölüm off road ise kendinizi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0 bu başlıkta tanıtabilirsiniz yada diger ilgilendiğiniz bölümlerde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR