Koca Tipleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesehodka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,175

pesehodka

Işık kalbinden eksik olmasın
Yer
Tekirdağ
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

4) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

5) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

6) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

7) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

8) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

Etiketler

Ynt: Koca Tipleri

yorumları bayanlardan almak lazım.
Bakalım bizleri nasıl görüyorlar.
Ben eşime gönderdim bile :smiley:

Hanımdan cevap geldi, ben ideal koca sınıfına giriyormuşum.
Sanırım eve dönerken çiçek almam gerekli ;D

6) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

bu beni ifade ediyor cünki sofrada kesinlikle yemeklerin uyumlu ve eksiksiz olması gerektigini düşünür ve özel caba harcarım etkadar otuda cok severim ama artık ot etten daha cok yer almaya başladı menümde

7) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

8 ) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

Bu ikisini alim ben ::smiley:

Tamam derim ama unutabilirim cevap yinede ideal koca olursa ne ala ama kendi payına çalışan bayana hayır derim SAYGILAR.

alpreklam' Alıntı:
yaşar abi taze damat olarak seni şiddetle destekliyorum. 9 aydır ot yiyorum evde :smiley:

OOOO hocam ilk aylardan bu kadar da salınmaz ki

bizim evliliğimizin ilk yıllarında eve et haricinde bir şey girmesi yasaktı hanım 48 kiloya kadar düşmüştü bense 90+ durumlarındaydım :D önce kendi tabağımdakileri bitirip sonra hanımın çatalının ucuyla tırtıklayıp yemediklerini lüpletip minik bir göbeksel balkon sahibi olmuştum tabi sonra dengeyi bulduk ama herzaman evde bir etcillik üstünlüğü vardır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR