Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,035
Ynt: Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

P1060138.png
P1060139.png
P1060141.png
http://Rampayı çıkmak için yüksel geliyor.. Zınk diye çıkıyor.. :)
http://i262.photobucket.com/albums/ii90/hakanirikli/2008-11%20Sile%20Kizilcakoy/P1060143.jpg
Var bu maymunda bir keramet :smiley:
P1060145.png

Araçlar çıkarken kanal iyice oyuldu ...
P1060147.png

P1060148.png

Son olarak iş CJ ve Ugur abiye kaldı..
P1060151.png

Etiketler

P1060152.png

P1060154.png

P1060155.png

Ugur abimizde sorunsuz olarak çıkıyor..Kanal'ın son hali..
P1060156.png

Yukarıdaki yardımcı ve etap seyircilerinden oluşan ekip..:smiley: Devamı....
P1060159.png

P1060161.png

P1060165.png

P1060166.png

P1060168.png

P1060170.png

P1060172.png

P1060177.png

P1060193.png

Bir ara bir uzaylı görür gibi olduk araçların arasında, sonra kayboldu..
P1060194.png

Ve...Final
P1060189.png

Güzel keyifli ve yorucu bir gezi oldu, hepimiz dizlere kadar çamur olduk.:smiley:
Co-Pilot olarak beni alan Mustafa Abimize (MK51), Katılan ve emek veren tüm arkadaşlara tşk ederim.

Şimdilik benden bukadar videolar yüklendikçe buraya eklerim...

Hakan'cım emeğine sağlık.Teşekkürler. Senin fotolarınla tekrar düne döndük :smiley:

abiler harika bir gezi olmuş fotolar için tşkler etaplar cok hoşuma gitti off road adına ne ararsan var keşke peşinize takılsaydım dedim. Sizlerle bir gün böyle zorlu etaplardan birinde camurlanmak isterim emegi gecen herkese tşkler

Fotoğraflar ve videolar için teşekkürler, emeğinize sağlık
Çok güzel bir etapmış, böyle zorlu etapları özledik
Bende fotoğraflara çok dikkat ettim ama Uğur abinin takıldığı bir yer göremedim :smiley:
Maymunda yine maymunluğunu yapmış, ne güzel salınmış tepeden aşağı

Sevtap geçmiş olsun, bolca fotoğraf sayesinde gezinin detayları ortaya çıktı, elinize sağlık ;)

SDC' Alıntı:
Henüz aracın hasar durumunu öğrenemedim ama valla-billa debriyajı ben yakmadım :smiley: (gezide bulunmayanlar için bu açıklama).
İlk defa off-road tecrübesi yaşamak isteyen kardeşim balatayı halletti :D Önemli değil, onu ilk off-road tecrübesinde olaydan soğutmak istemem. İkinci gezimde, Kemerburgaz'da ben de aynını yapmıştım ;) Kerim Bey haklısınız iyi dururdu, aslında bu araç geçerdi oraları -Yüksel bilir- ama sanırım ben biraz bakımını ihmal ettim... Söz, en kısa zamanda adımızı temize çıkarıcams

sanırım debriyaj balatası yanmadı ama aşırı ısınmadan dolayı kavramayı kaybetti. istanbula dönerken ve şehir içinde aracı sorunsuz kullandım. en üzücü nokta geziye devam edememek oldu, resimlere bakınca çok şey kaçırdığımı anladım
kısa da sürse çok keyif aldım en kısa zamanda yeniden denemek ve tamamlakam isterim etabı ve sorunsuz olarak :smiley:
sizlerle tanıştığıma çok sevindim ve yardımıcı olan herkese çok teşekkürler

Jeep34' Alıntı:
Off-road ta ters kanala oturursun, yanlış vites seçersin, gaza gereğinden fazla veya az basarsın ve sonunda batarsın. Kendini vinçlemek istemezsen inat edersin sonunda kırarsın. Bunun için vinçlemek kadar doğal bir şey olamaz.
Battın mı batmadın mı karşılaştırmalarını forumda paylaşmayı pek hoş bulmuyorum. ;) Vinçlenenlere ayıp oluyor :D

Yannış anlaşılmasın sorum marka veya sınıf tartışması açılsın kim kimi çeker kim batar gibi şeyler değil. sadece off-road için bir araç hazırlarsam (gezi amaçlı) araştırması.
askerde Mog batırmış biri olarak kanımca her aracın bir sınırı vardır.(benimde off-road tecrübem sorgulanabilir.) :smiley:
Ufaktan bir araç için hazırlanıyorum.(kriz müsade ederse.) Belkide soru yannış oldu. doğrusu aracın performansından memnunmusunuz olmalıydı. onunda cevabı belli.:smiley:

Estağfurullah Kerim kardeşim. Bence araçla puzzle gibi uğraşmak ve o aracı en iyi şekilde tanımak için güzel bir seçim yapmış olursun ;)

Ve Ugur abi geliyor.. Abi sanki senin araç kesiciyemi girdi, kırdın....tuühh filan ;D ;D ;D Yüksel ile aşagıda koptuk gülmekten ..
th_P1060150.png

th_P1060157-1.png

th_P1060158.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri