Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,035
Ynt: Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Çok güzel bi gezi olmuş.Bende birileri arar umuduyla evde bekledim.daha sonra arkadaşımla birlikte şilede işlerimizden dolayı binek araçla şileye gelip, akşam balık rakı yapıp :eek: eve döndük .Ah bilseydim oralarda olduğunuzu yeni başlayan biri için çok güzel etaplar olacaktı benim için.Bir dahaki sefere beni unutmayın ??? ???

Bu arada gezideki yardımlaşmalarınız çok güzel ve gurur verici.Katılan arkadaşların tekerine sağlık.

Etiketler

Maşallah çok başarılı bir gezi olmuş,katılamadığıma üzüldüm,geçen hafta yarışın yorgunluğunu atamadığım için artık birdahakine.Bayram bitimi Kartepeye gidelim topluca nedersiniz.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Uğur merak ediyorum. Bu zorlu etaplarda kendi aracını hiç vinçledinmi? Senin aracı yapım aşamasından beri siteden izliyorum.

Off-road ta ters kanala oturursun, yanlış vites seçersin, gaza gereğinden fazla veya az basarsın ve sonunda batarsın. Kendini vinçlemek istemezsen inat edersin sonunda kırarsın. Bunun için vinçlemek kadar doğal bir şey olamaz.

Battın mı batmadın mı karşılaştırmalarını forumda paylaşmayı pek hoş bulmuyorum. ;) Vinçlenenlere ayıp oluyor :D

Zorlu bir gezi olmuş, fotoğraflar az çok fikir veriyor. ;)

önemli olan herkesin sağlam olarak bitirmesi ;)

Jeep34' Alıntı:
Gezinin başında debriyaj balatasında yanma problemi çıkan Sevtap (SDC) geziyi bırakmak zorunda kaldı. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Diğer araçlarda başka sorun yaşanmadı ve hava kararınca sona erdi.

frkbdr' Alıntı:
Bu arada etap başlangıcında debriyajın azizliğine uğrayan Sevtap (DCMS) geçmiş olsun diyorum..

yazargezeryolçizer' Alıntı:
sevtapa geçmiş olsun diliyorum.inşallah ciddi bir şey yoktur. bu kadar Jeep in arasında biir Pajero güzel dururdu.

Hava çok güzeldi, zemin çok güzeldi, etabın başında bu geziden ayrılmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm...Fotolar gelmeye devam ettikçe daha çok üzüleceğim sanırım.
Ama devam eden arkadaşlarım adına sevindim, deli bir etapmış. Müthiş keyif aldıklarından eminim...

Tüm arkadaşlarıma ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Henüz aracın hasar durumunu öğrenemedim ama valla-billa debriyajı ben yakmadım :smiley: (gezide bulunmayanlar için bu açıklama). İlk defa off-road tecrübesi yaşamak isteyen kardeşim balatayı halletti :D
Önemli değil, onu ilk off-road tecrübesinde olaydan soğutmak istemem. İkinci gezimde, Kemerburgaz'da ben de aynını yapmıştım ;)

Kerim Bey haklısınız iyi dururdu, aslında bu araç geçerdi oraları -Yüksel bilir- ama sanırım ben biraz bakımını ihmal ettim... Söz, en kısa zamanda adımızı temize çıkarıcam :smiley:

Pazargünü nefis bir hava sıkı parkurlar vardı, çok güzel bir gezi oldu, muacera, aksiyon, keyif hepsi bir aradaydı. Her engel ortalama 1 saatlik çalışmalar ile aşıldı. Yardımlaşma ve kurtarma çalışmaları çok başarılıydı, kaza,kırık çıkık olmadan tamamlanması ise ayrıca sevindirici. Fotoğraflara bakınca o ortamı ve saha zorluklarını pek yansıtmadığını gördüm.
Birkaç karede benden.. Arkadaşlar çok güzel videolar var, bağlantı hızımız pek güzel degil yüklendikçe buraya eklemeye çalışıcam.
Geziye katılan arkadaşlara tşkler, hepimizin ;) elimize sağlık güzel bir gezi daha yaptık.
Saygılarımla

Toplanma ve kahvaltı faslı.
P1060067.png

P1060070.png

Junior Kalaycı
P1060072.png

P1060078.png

P1060081.png

P1060082.png

P1060084.png

P1060087.png

Yüksel kardeşimizin yeni buldugumuz ocak bölgesinde maymun ile keşif turu.
th_P1060102.png

Benim ufaklık sizler hareket ederken ''Beni babama götürün'' diye arkanızdan ağlamış. Hanım başımım etini yedi sonra. :(

P1060072.jpg

P1060105.png

P1060107.png

P1060108.png

P1060113.png

P1060115.png

P1060116.png

Faruk buradan öyle bir gazladıki ;D bir ara gökten çamur yagışı başladık sandık :smiley: yaklaşık 20 metre ileriden rampadaki çamurlar uçarak havadan üzerimize yagıdı, işte Uğur abimizin kafa göz heryer çamur halleri :smiley: biiip biiiiiip :smiley: bu bölümleri kesiyoruz..
P1060118.png

P1060120.png

Zemin aşırı yumuşaktı ben 75 kg agırlıgındayım ve 15 cm gömüldüm, araçlar 2000kg durumu sizdegerlendirin.
P1060119.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri