Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,041

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Cumartasi akşamı gelen telefonla 6 araç Pazar sabahı 8.30 da buluştu. Kahvaltı sonrası Şile / Kızılcaköy orman makta yollarına girdik. Zemin muhteşemdi.
Bir off-roadçu bundan fazlasını isterse başına taş yağar :smiley: Zorlu dik kanallı çıkışlardan tutunda, kanalsız çamurlu spin atılan etaplara kadar muhteşem keyif alınan bir gezi oldu.
Pilotajın ve doğru vites seçiminin çok önemli olduğu, dersler çıkarılabilecek bir çok etapdan oluşuyordu.

Gezinin başında debriyaj balatasında yanma problemi çıkan Sevtap (SDC) geziyi bırakmak zorunda kaldı. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Diğer araçlarda başka sorun yaşanmadı ve hava kararınca sona erdi.

Katılımcı Listesi

yuysal (Yüksel Uysal) Willys
frkbdr (Faruk Bedir) G.Cherokee ZJ
MK51 (MUstafa Kemik) Cherokee XJ
clandraz (Adem Ulukuş) G.Cherokee ZJ
Jeep34 (Uğur Kalaycı) Jeep CJ 7
SDC (Sevtap D.Çimen) M.Pajero

Beraberimizde gelen arkadaşlarımız: Tuncay Saraçlı, Adil Alkuş, Hakan Irıklı, Musa Arıkan, Bora Çimen.

Etiketler
Ynt: Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Detaylı resim çeken Hakan Irıklı arkadaşımız resimleri gönderene kadar idare edeceğiniz resimler.

DSC01736.jpg

DSC01737.jpg

DSC01738.jpg

DSC01739.jpg

DSC01740.jpg

DSC01741.jpg

DSC01742.jpg

DSC01743.jpg

DSC01744.jpg

DSC01745.jpg

DSC01746.jpg

DSC01747.jpg

DSC01748.jpg

DSC01749.jpg

DSC01750.jpg

DSC01751.jpg

DSC01752.jpg

DSC01753.jpg

DSC01754.jpg

DSC01755.jpg

İnanılmaz mücedelenin verildiği etapları, resimlerle anlatmanın zor olduğunu farkediyorum.

Adil arkadaşımın çektiği karelere devam.

Son kareler geliyor. Akşama Hakan Irıklıda kendi makinesindekileri gönderir umarım.

Çamur kanallı yollarda taş yoktu. Aracın altının zarar görme olasılığıda pek olmadığından, bu etapları Gezenbilir grubu ile beraber gitmeye karar verdik. Keşif gezilerinin bir güzelliğide bu ;)

süperrrr yaa orada olmak isterdim
ama benim araç gelemez vinç şart sanırım
paylaşım için teşekkürler

Valla son bir kaç ay içinde en keyif aldığım ve o kadar zorlu etaplara rağmen araçlarda hasarsız bitirmekte ayrıca bir güzelliği olan bir hafta sonu geçirdim..Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Bu arada etap başlangıcında debriyajın azizliğine uğrayan Sevtap (DCMS) geçmiş olsun diyorum..

Mükemmel olmuş, tam benim cj lik etaplar. Bizde pazar günü 7-8 saat gezdik böyle yer aradık bulamadık. Elinize sağlık...

Ellerinize sağlık Uğur, müthiş etaplar.

Mustafa Ağabey hep vince bağlı durmuş da etapları çekilerek geçmiş gibi :smiley:

Selamlar,

Alper Zümrüt,

güzel gezi fotoların devamını bekliyoruz inş..

çamurda son noktayı koymuşsunus. resimlerden gördüğüm kadarıyla yorucu ve zevkli bir etap olmuş. sevtapa geçmiş olsun diliyorum.inşallah ciddi bir şey yoktur. bu kadar Jeep in arasında biir Pajero güzel dururdu. Uğur merak ediyorum. Bu zorlu etaplarda kendi aracını hiç vinçledinmi? Senin aracı yapım aşamasından beri siteden izliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR