Kitap Bağışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,850
Ynt: Kitap Bağışı

8 yıllık eğitime henüz geçmiş bulunan Mardin' de ki bir köy okulu için bilgisayar almaya çalışıyoruz arkadaşlar.Maddi olarak ya da bilgisiyar malzemesi olarak destek verecek herkesin yardımını bekliyoruz.

Okulumuzun adresi: Çataltepe İlköğretim Okulu, Çataltepe Köyü Derik/ Mardin

Yetkili öğretmen: Mehmet Coşkun
Telefon: 05307874856 - 05066210594

Köye kargo gitmediği için yardımı başka bir adrese gönderiyoruz. Bu adrese yurtiçi ve aras kargo gidiyor.

Adres: Kızıltepe yolu,ektiren petrol karşısı,yılmaz market/Derik/Mardin

Bilgisayar yardımı harici kitap, kırtasiye ve giysi de gönderiyoruz okulumuza.ilgilenen arkadaşlar olursa benimle ya da direk öğretmenimizle irtibata geçebilirler.

Etiketler

iyi günler elimde 2 poşete yakın ders kitapları var.bunları bağışlamak istiyorum.ne yapabilirim söylerseniz mutlu olurum

Size Samsun ilinin, Ondokuzmayıs ilçesinin Karagöl köyünün Karagöl Şehit Arif ÇETİN İlköğretim Okulundan yazmaktayım. Ben Okul müdürü Kemal İlyas SAĞIR. Okulumuz taşıma merkezi diye adlandırılan çevresindeki bir çok orman köyünün ve okulsuz yerleşim biriminin öğrencilerinin minibüslerle taşınması ile köy çocuklarına hizmet veren bir taşıma merkezi köy ilköğretim okuludur.
okulumuz web sayfasını (www.ondokuzmayiskaragolio.k12.tr/ ) inceleyebilirsiniz.

Şimdi Sizde öğrencilerimizin dünyalarında yol almamızda lütfen bize yardımcı olun,
Okulumuzun kütüphanesi konulmak üzere hikaye,masal,roman, boyama kitabı, kırtasiye malzemesi, Turizm,doğa dergileri ile de yardımlarınızı bekliyoruz..
Kemal İlyas SAĞIR
Okul Müdürü
ADRES:
KARAGÖL ŞEHİT ARİF ÇETİN İLKÖĞRETİM OKULU
KARAGÖL KÖYÜ 19 MAYIS/SAMSUN
OKUL TEL:0.362.5237129
CEP TEL :0.505. 8002020
kemal55_68@hotmail.com

İzmir'in yoksul ilçerinden biri olan Bayraklı'da "Cezmi Ersöz Kütüphanesi" kuruyoruz! İlköğretim düzeyindeki her türlü kitabı ücretsiz kargo ile gönderebilirsiniz. (PTT Kargo ile gönderilerin maliyetinin daha düşük olacağını sanıyorum) Adres; Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker adıyla Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Manavkuyu Mahallesi 275. SK NO:12 Bayraklı/İzmir adresine gönderebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Diyarbakır' daki yeni okulumuzun adı Kokulupınar İlköğretim Okulu dur.

Okulumuza el birliği ile bir kütüphane kuruluyor.Bununla ilgili her türlü;

Ansklopedi
Test kitapları
Eğitici Yayınlar
Dergiler
Roman, Hikaye gibi malzemeler göndereceğiz.

Umarım ki bir kitap ta biz gönderebiliriz.

Adını bilmeyip yüzünü güldüreceğimiz çocuklar için haydi hepberaber bir kitapta olsa gönderelim.

Okul adresi: Kokulupınar İlköğretim Okulu Kocaköy Diyarbakır Yetkili Kişi:Hüsamettin YEĞİNER (okul müdürü) Telefon:0505 372 72 06

Köye giden kargo:pTT kargo ve Haftada Bir YURTİÇİ kargo.

Diğer sorularınız için; gulsen@aniloto.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

yeldamelda' Alıntı:
iyi günler elimde 2 poşete yakın ders kitapları var.bunları bağışlamak istiyorum.ne yapabilirim söylerseniz mutlu olurum

yelda hanım merhaba.kargo ücretsiz olarak (otogara gidip muş ovası seyahate bırakmak koşulu ile) gönderebilirsiniz.

ayrıntılı bilgi için size yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar merhaba,

daha önce bilgilendirdigim üzere bir çok köy okuluna kitap giysi okul gereci vs yardımı yapmaya çalışıyoruz.Fakat kargo ücreti vs nedenlerden ötürü kitaplarını gönderemeyenler oldu.Bunun için yeni bir yol bulduk.Mardin de bulunan bir ilköğretim okulumuza, otogardan ücretsiz olarak kolilerinizi gönderebilrisiniz.Ayrıntılı bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz.

İstanbul Otogarından hergün saat 11:00 ve 14:00 saatlerinde otobüs kalkıyor.

Otobüs firmasının ismi Muş Ovası Seyahat.

Kargoyu götürmeden önce Öğretmen Ebru Hanım ile irtibata geçerseniz (0505 502 97 18) kargoyu takip edebilir.

Okulumuz bir ilk öğretim okuludur.Kitap, eğitici yayın ve bunun gibi malzemelere ihtiyaçları mevcuttur.Göndermeeden önce kaç koli olduğunu otogara ve öğretmene ayrıntılı olarak bildirirseniz bir sorun çıkmayacağından emin olabilirsiniz.

Başka sorularınız için benimle irtibata geçebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. yardım kumpanyası grubumda (facebook grubu) ve burada elimden geldigince sizlere okul adresleri verip ihtiyacı olan öğrencileri size tanıtmaya çalıştım.umarım ellerinizi onlara uzatırsınız.

yeni okulumuz batman da bulunuyor.bizler şu an giysi yardımı yapıyoruz.bugün itibari ile birşeyler gönderdik.8 tl ye çok uygun toptan bot satan bi yerden çocuklara bot alacagız.bununla ilgili yardım etmek isteyenlere hesap numarası verebilirim.bir bot bedeli 8 tl.tek bir bot bile alsanız kafidir.böyle ufak tutarlarla bir tek kitap ile bir kütüphane kurdugumuz okullar mevcut.umarım sizlerde görmezden gelmezsiniz.

irtibat için;

gulsen@aniloto.com

okul ile ilgili ayrıntılı bilgiyi size kopyalıyorum:

Mrb Gülşen Hanım,
Öncelikle okullara yönelik yapmış olduğunuz yardım çalışmaları için sizlere teşekkür ederim.
Ben Batman ili Beşiri ilçesi Yontukyazı İ.Ö.O'nda müdür vekili olarak görev yapıyorum. Okulumuzda 38 anasınıfı, 147 I. kademe ve 63 II. kademe öğrencisi olmak üzere 248 öğrenci mevcut.
Bizler okul öğretmenleri okulun ihtiyaçlarını kendi imkanlarımızla karşılamaya çalışmaktayız. Velilerimizden gerekli ilgi ve yardımı göremediğimizden gücümüz yetmediği durumlarda da sizler gibi yardımseverlerle bağlantı kurarak ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Yazacağım bu ihtiyaçlarımız konusunda bizlere yardım edebilirseniz çok memnun olacağız. Şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
* Fotokopi makinesi
* Projeksiyon
* Anasınıfı Malzemesi (Oyuncak, boya vb.)
* Kütüphane için kaynak kitaplar
* Test kitapları
* Kırtasiye malzemeleri
* Fakir öğrencilerimiz için kıyafet ve ayakkabı.

Ayrıntılı bilgileri önümüzdeki günlerde vereceğim.

Umarım sizlerde onlar için bir kalem gönderebilirsiniz.
En ufak bir yardımınız bile çok önemli bizim için.
Bir kalem bin olur..

Ayrıntılı bilgi için;

gulsen@aniloto.com adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.

OKUL ADRESİ:YONTUKYAZI İLKÖĞRETİM OKULU BEŞİRİ BATMAN
YETKİLİ MÜDÜR TELEFONU: 0505 549 92 78 (ALİ MADEN)

KÖYE TÜM KARGOLAR GİDİYOR

OTOGARDAN DAHA UYGUN GÖNDERİ YAPABİLİRSİNİZ BUNUN İÇİN ÖĞRETMENİMİZLE İRTİBATA GEÇEREK OTOBÜS VARIŞ SAATİ BİLDİRİRSENİZ İYİ OLUR.

Bende katılmak isterim ama nasıl göndereceğiz ?

trekking on Mt Erciyes.jpg

Bende kitap bağışı yapabilirim. Ancak burada anlamadım bir husus var kitaplar belli bir havuzda mı toplanıyor yoksa talep edenlerle biz iletişime geçip biz mi gönderiyoruz?

Kimseyi tutmayayım, ancak bu kampanyaların neden ille de doğu ve güneydoğudaki okullar için yapıldığını kendinize sordunuz mu hiç? Arkadaşlar, gerçek dünya sandığınız gibi değil. Trakya'da, Karadeniz'de, Akdeniz'de de yokluk içinde köyler ve köy okullarını olduğunu biliyor musunuz? Beş para etmez yeşilçam filmleri ve adi yerli diziler yüzünden insanlar Türkiye'nin sadece oralarının fakir kaldığını düşünür oldu. Böyle bir şey yok, bu bir.
Oraların da zengin eşrafı var. Diğer bölgelerdeki zenginler hayır işleri yapar, çocuk okuturken bu adamlar armut mu toplar? Toplar, çünkü büyük şehirlerdeki yufka yürekli cahil orta sınıf onların yapması gereken hayır işini üstlenir. Bu iki.
Virüs gibi her yanı saran bu kampanyalar insanlarda yanlış bir sorumluluk hissi yaratıyor. Kitap ve giysi vererek bu sahte vicdan azabından kurtulmaya çalışıyorlar. Bilmiyorlar ki o bölgedeki fakirlik kendi suçları değil. Artık ölçüyü kaçıran, saçma ölçeklere ulaşan bu kampanyalar Mili Eğitim Bakanlığı'nı ve hükümeti o kadar rahatlatıyor ki, bilemezsiniz. Kamu kurumlarının görevini durup duruken vatandaşın üstlenmesi kadar saçma bir şey olabilir mi? Bu sözde hayır hareketleri sosyal bilince ve devlet yapısına kalıcı zarar veriyor ve bir süre sonra insanlar "anayasaya göre bu devletin görevidir ve bunun için şu, şu kurumlar kurulmuştur, bunun için ben zaten vergi ödemekteyim" demeyi unutuyor. Hayır işine meraklıysanız güç bela ayakta duran bir sürü sahaf var, gidersiniz, artık kiloyla mı, tanayle mi, dörtte bir fiyatına alırsınız kitapları, hem ölmek üzere olan sahaflık mesleğine katkıda bulunursunuz, hem hayrınızı yaparsınız. Üç.

çok doğru tespitler, hep doğuya sanılır ihtiyacı olan fakir insanlar. ama trakya da da o kdr çok köy var ki...

TNT kargo gelip alıodu kampayası vardı hala devam ediyor..

http://www.tnt.com/express/tr_tr/data/news/2011/kitap_toplama_kampanyasi.html

Merhaba
Biz doğuda değil kuzeyde yada batıda değil güneyde Adana’da Çukurova ilçesinde Güzelyalı ilköğretim okulunda okuyan 6.sınıf öğrencileriyiz benim adım volkan ve bu okulda okuyan 800 öğrenciden biriyim eskiden ben kitap okumayı sevmiyordum ve bana okumak yerine oyun oynamak yada başka şeylerle uğraşmak daha güzel geliyordu ve bir gün bir öğretmenimizin her dersin başında 10 dakika kitap okunacak demesi ile kendisine ait bir mizah kitabını okumaya başlamamla kitapların bende yeni pencereler açtığını gördüm hem okuyor hemde kendi kendime gülmeye başlamıştım diğer kitap okuyan arkadaşlarım kendi kitaplarını okumayı bırakarak yanıma merakla geldiler ve benim neye güldüğümü anlamak için okuduğum kitabın sayfasını birbirlerini iterek okumaya başladılar ve onlarda kıkırdamaya sonrada kahkahalarla gülmeye başladılar ve öğretmenimiz o zaman sesli okuyunda hepimiz gülelim demesi ile tüm sınıf kitabın her satırı ve her sayfası ile gülmekten bayılacak hale gelmiştik ve ben anladım ki kitap okumak bilgisayar oynamaktan ve televizyon izlemekten daha iyiymiş o tek kitap için okuma sırasına girdik ama biz başka kitaplarda okumak istiyoruz ama bir kütüphane oluşturmak için çok ama çok kitap gerekli bizim kütüphane raflarımız var ama nerede ise boşlar olan birkaç kitap ise okumak için diğer arkadaşlarımda.
Biliyorum ; herkesin evinde okunduktan sonra bir yere konulan ve unutulan kitaplar ve ansiklopediler var. Nerden mi biliyorum ? bizim evde de vardı ve ben aileme durumu anlatınca bu kitapları okula getirip kütüphaneye bağışladılar
Hep haberlerde gazetelerde okuyorum ya da izliyorum doğuda şu şehre, köye okul kütüphane ya da başka bir şeyler yapılıyor bizde bir ilin bir ilçesiyiz biz doğuda değiliz ama bizde İstanbulun ve Ankara’nın doğusundayız bizimde okumaya bilgi edinmeye ihtiyacımız ve hakkımız var
Sizlerden sadece kitap istiyoruz sizlerden en fazla sayıda kitap gönderenlerin adlarınız raf yada bölümlere adını vererek isminizi yaşatacağız biz ve bizden sonra gelen tüm arkadaşlarım bu kitapları okudukça sizlere daima minnettar olacağız.

VOLKAN KORKMAZER
0,536,2671367
GÜZELYALI ilköğretim okulu
Güzelyalı mah. Çukurova / ADANA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR