necrobutcher
Ana Kamp
Ynt: Kışlık tulum
selamlar, bende husky anapurna almayı düşünüyorum, verilerine bakınca fiyat/performans oranı oldukça iyi geldi.. birkaç tane soru sormak istiyorum, fermuarının ortada olmasının bir dezavantajı var mı sizce? ocak ayının sonu gibi aladğlarda 4-5 günlük bir faaliyette bulunacağım işimi görür mü acaba?
belgen' Alıntı:Aladağlar demirkazık bugün (05 Ocak 2012) -26 derece. Kaynak freemeteo.com ben bu sitenin şaştığını görmedim, mükemmel hava durumu raporları var. Rüzgarla birlikte (windchill effect diyorlar) Bu rakam -40lara düşebilir. north face'in çok sağlam -60 kaz tüyü tulumları var. 1500 tl civarında. Maddi gücünüz yetiyorsa satın alıp bu tip etkinliklerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ben husky'nin anapurna modelini aldım. -15'te test etme imkanım oldu ve içinde don atlet yattım. -18 comfort yazıyor ve yazdığı gibi hakkını veriyor. -28 extreme yazmışlar birde.
Tulumun üstüne nefes alabilir bir kılıf yaptırıp, içinede sağlam termal içlik ve üstüne kıyafetle girerseniz -30 belki de -40'lara kadar üşümeyebilirsiniz. Test etmek gerek... Bu arada tuluma 200 tl ödedim.
selamlar, bende husky anapurna almayı düşünüyorum, verilerine bakınca fiyat/performans oranı oldukça iyi geldi.. birkaç tane soru sormak istiyorum, fermuarının ortada olmasının bir dezavantajı var mı sizce? ocak ayının sonu gibi aladğlarda 4-5 günlük bir faaliyette bulunacağım işimi görür mü acaba?