Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)
İstanbul'da fotoğraf çekmekten çok çekindim ne yazık ki O kadar çok İstanbul fotoğrafı görüyoruz ki ,bana çok cazip gelmiyor İstanbul manzaraları artık..İstanbul'a gitmeden ezberlemiştim İstanbul'u Ve kalabalıktan fotoğraf çekmek bir azab oluyor ne yazık ki Bir tane İstanbul,iki tane de İzmit'ten kare ekliyorum şimdi.Bikaç gün sonra Karaburun'da olacağım inşallah ve yeni yeni güzellikleri gözlerimle doyasıya seyretmeyi umuyorum.Hatırlarsın,bir ara bahsetmiştim İzmir çevresini 2011 yazında keşfetmeyi planladığımı Zaman çok hızlı geçiyor,yaz Ankara'ya gelemedi gerçihala ama Ege ve Akdeniz sıcaktan kavruluyormuş..Ben de gideyim de artık kemiklerim ısınsın.Donduk yahu Ankara'da,hala üşüyoruz Başkaları çoktan keşfetmiş olsa da ben daha yeni keşfedeceğim İzmir'in beldelerini. Sonra da gezerek daha güneylere ineceğim...Dönüşte artık kişisel bir kişisel sayfa da ben açarım sanıyorum
seyr-ü zafer' Alıntı:Beğendiğine sevindim, lizz. Halong Körfezi dünyada eşi bulunmayan bir yer, üçbinden fazla adacık var ve o bölgeye girildiğinde açık deniz görünmüyor, labirent gibi. Orada bulunmayı yıllardır çok istemiştim, sonunda gerçekleşti. Konuyu açınca başka fotoğraflarını da ekleyeceğim. Sabah teknede uyandığımızda her taraf sisler içindeydi, diğer tekneler hayal meyal görülüyordu, tarif etmek güç. Oraya gidecekler İhsan Oktay Anar'ın Amat romanını okumasın, okuyanlar gitmesin, yoksa çok tuhaf duygulara kapılabilirler Takımadalardan çıkıp Halong şehrine dönerken aklımdan geçen şuydu: "Tüh, kös kös dünyaya dönüyorum yine."
Ben uzun yolculuklarda pratikliği sebebiyle ve de sokakta insan fotoğrafı yakalamak için megazum kompakt bir kamera kullanıyorum(canon powershot sx1 is). Fotoğraf kalitesinden çok çok memnun değilsem de alet fotoğrafı çektiriyor. Elimde DSLR makina olsaydı bu kadar çok şey yakalayamazdım. Yaptığım şey sokak ve gezi fotoğrafçılığı olduğundan bana en uygun kamera şimdilik bu. Tamamen otomatik hiç kullanmıyorum, mutlaka ortamdaki ışık ve hareket durumuna göre ya tamamen manuel ya da en fazla bir ayarı otomatiğe alırım, gerisini kendim ayarlarım. Senin fotoğrafları da göremedik bir türlü, çekiyorsun ama göstermiyorsun
seyr-ü zafer' Alıntı:Tamam o zaman. İstanbul'da çektiğin en güzel fotoğrafı buraya veya kendi konuna eklemeni bekliyorum. 10 yıl orada yaşamış biri olarak turist gözüyle İstanbul nasıldır, neresi ilginç gelmiştir merak ediyorum
İstanbul'da fotoğraf çekmekten çok çekindim ne yazık ki O kadar çok İstanbul fotoğrafı görüyoruz ki ,bana çok cazip gelmiyor İstanbul manzaraları artık..İstanbul'a gitmeden ezberlemiştim İstanbul'u Ve kalabalıktan fotoğraf çekmek bir azab oluyor ne yazık ki Bir tane İstanbul,iki tane de İzmit'ten kare ekliyorum şimdi.Bikaç gün sonra Karaburun'da olacağım inşallah ve yeni yeni güzellikleri gözlerimle doyasıya seyretmeyi umuyorum.Hatırlarsın,bir ara bahsetmiştim İzmir çevresini 2011 yazında keşfetmeyi planladığımı Zaman çok hızlı geçiyor,yaz Ankara'ya gelemedi gerçihala ama Ege ve Akdeniz sıcaktan kavruluyormuş..Ben de gideyim de artık kemiklerim ısınsın.Donduk yahu Ankara'da,hala üşüyoruz Başkaları çoktan keşfetmiş olsa da ben daha yeni keşfedeceğim İzmir'in beldelerini. Sonra da gezerek daha güneylere ineceğim...Dönüşte artık kişisel bir kişisel sayfa da ben açarım sanıyorum