seyr-ü zafer
Zirve
Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)
Aslında gitmek kolay sayılır. İstanbul'dan Atina'ya kadar tren var, Meteora yolun yarısında kalıyor. Pasaport ve tren bileti yeterli, yeşil pasaporta vize yok.
Lamalar da sevimli hayvanlar gerçekten.. Bu yaban hayvanlarına usulünce ve sakin yaklaşınca genelde pek sorun çıkartmıyorlar. Uzakdoğu'da bazı doğal yaşam parklarında kaplanları bile sevmek mümkünmüş. Ben ise fillere ve yunuslara dokunabilirsem çok mutlu olacağım..
lizz' Alıntı:Bende gitme isteği uyandıran çok etkileyici bulduğum Meteora fotoğraflarından eklemişsiniz başka açılardan çekilmiş...Çok güzeller...Ellerinize sağlık...Birgün gidebilmem dileğiyle
Aslında gitmek kolay sayılır. İstanbul'dan Atina'ya kadar tren var, Meteora yolun yarısında kalıyor. Pasaport ve tren bileti yeterli, yeşil pasaporta vize yok.
lizz' Alıntı:Zürafalara bu kadar yaklaşamadım ama bende Atatürk Orman Çiftliği'nde bir lamayı ağaç yapraklarından koparıp elimle besleyebilmiştim,her ikimizin de büüyük gayretiyle gerçekleşmişti olay Çok şekeeerdi
Lamalar da sevimli hayvanlar gerçekten.. Bu yaban hayvanlarına usulünce ve sakin yaklaşınca genelde pek sorun çıkartmıyorlar. Uzakdoğu'da bazı doğal yaşam parklarında kaplanları bile sevmek mümkünmüş. Ben ise fillere ve yunuslara dokunabilirsem çok mutlu olacağım..