Kişisel Galeri (Hakan Ural)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,455

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural)

hepsi birbirinden muhteşem.emegine saglık.saklambac 1 numara bence :smiley:

Tebrikler...Elinize, emeğinize sağlık...Güzel fotoğraflar, çok emek var...
Sevgiler Hiç Eksilmesin

Nursel hanım,
Murat bey,
Ufuk bey,
Nayil bey; ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok çok teşekkür ederim.

çok güzel fotoğraflar... öezellikle börek aşıran küçük kız çok güzeldi :smiley:

hural' Alıntı:
hazrlk-J.jpg

hazırlık isimli fotonuz benim favorim.. bence fotoğraf isminden daha derin anlamlar ifade ediyor... kusursuz kadrajı, dolu dolu bir kompozisyonu var bana göre..
sevgiler..
aysun

Poorbaby, beğeniniz için çok teşekkür ederim. Bir çok fotoğrafımın olduğıu gibi, bu fotoğrafında ben de anıları var.

Hakan bey güzel kadrajlı ve renkli fotoğraflarınız var. Bazı fotolarda hafif bir netlik sorunu var gibi. Belki bilinçli yapılmıştır. Bu arada ekipman bölümünde ekipmanlarınızı paylaşırsanız daha güzel olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31764.0

Beğenileriniz beni çok mutlu etti arkadaşlar. Teşekkür ederim.
Bol fotoğraflı günlere diyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR