Kişisel Galeri (Hakan Ural)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,456
Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Bu güzel karelerle bizi buluşturdugunuz için çok teşekkürler..
Görsel Bir şov
Emeğinize sağlık

Etiketler

Beğenilerinize...

TAKA-.jpg

maviglge.jpg

gelecek.jpg

direni.jpg

hayatsoka.jpg

zamanakar.jpg

bekleyi.jpg

izbrakr.jpg

Hepsi tek tek harıkalar beğenmemek ne mumkun.
Hayat Sokağı Favorim..

Işığınız Bol Olsun

Sevgili Hakan hepsi muhteşem yine.
Fotoğraf çekmek kişinin kendi yorumudur diye düşünüyorum.
Sen aslında bizimde gördüğümüz şeyleri o kadar farklı ve güzel yorumluyorsun ki.
Eline sağlık.

Benim favorilerimde
Gelecek ve
Hayat sokağı.

Sevgili Sedat,
nazik düşünce ve görüşlerin için çok teşekkür ederim. Beğenin beni mutlu etti..

Hakan fotoğrafların hepsi çok güzel "hayat sokağı" baktıkça tekrar bakma isteği uyandırıyor.ikiyüz sayfa kitap yazsan bu kadar güzel anlatamazsın.usta ellerine sağlık.

Sevgili Cüneyt, iltifatların için çok teşekkür ederim. Fotoğraflarımla bir şeyler anlatabiliyorsam ne mutlu.

Tüm Ulusumuzun ve Gezenbilir Ailesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Umarım, ömrümüzün her döneminde bir parçada olsa çocuk kalmayı başarabiliriz :smiley:

Hakan bey ustadım ben bu karelerın bır kısmını daha onceden gormusdum,

Gormedıklerım ve hepsı cok guzel calısmalar elıne saglık kutluyor ve devamının gelmesını beklıyorum, Selamlar..

Salih bey, beğeniniz için çok çok teşekkür ederim. Evet haklısınız, üyesi olduğum fotoğraf sitesinde de yaynlıyorum bazı fotoğraflarımı..

fotoğraflar harika ellerininize sağlık,başarılarınızın devamlı olması temennisiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR