Kişisel Galeri (Fatih)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,753

jargondeath

Kamp II
Yer
ANKARA
Desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Kimse bilmese de sen ve ben biliyoruz ve sen bütün karelerde gözüküyorsun, ismin ve yansıman olmasa da...

IMG_1491.jpg

IMG_1518.jpg

IMG_1519.jpg

IMG_1520.jpg

IMG_1521.jpg

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

Yeni makine mi aldın jargondeath?

Çok güzel kareler, gözlerine sağlık...

Elif yeni fotoğraflarla teşekkür ediyorum. Makine aynı kompaktan dslr geçiş daha gerçekleşmedi. Kompagın manuel moduyla elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlgine Alakana çok teşekkür ederim. :smiley:

GetAttachment3.jpg

GetAttachment.jpg

GetAttachment4.jpg

GetAttachment5.jpg

GetAttachment2.jpg

Güzel şeyler karşısında en özel sözler yazılırmış ama söylenecek sözler yetersizse sadelik yakışırmış..
Fatihcim tek kelimeyle süpersin... ;)

Esra nedeni ne biliyomusun ? Gözlerinin güzelliğinden sen güzel baktığın ve güzel görmek istediğin için.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Senin çalışmalarınıda görmek istiyoruz artık :smiley:

inceledim suyun üzerindeki yaprak fotoğrafları hoşuma gitti teknik olarak bir şey söylemeyeceğim fikrim yok ama dediğim gibi yaparklar harika:smiley:)

Çok başarılı eserler. makinenize , gözünüze sağlık. biliyorsunuz bu işlerinizi internetteki bazı sitelere yükleyebilir farklı yorumlar yönlendirmeler alabilirsiniz. bazen çok ufak detaylar algıyı çok farklı etkiliyor.
Bu arada ben ankaralı bir görsel sanatlar ve grafik tasarım mevzunuyum. fotoğrafçı olarak nitelendirmiyorum kendimi tam oalrak ancak (kendimce:p) fotoğraf çekiyorum. Başka fotoğraf ve sanatla ilgilenenler varsa tanışmak isterim. Belki ankaralı fotoğrafçılar birlikte aktiviteler yapar eğleniriz?

Evet Efe sonbahar bitmeden bir de fotoğraf ve trekking yapabiliriz, bunu konuşalım ama ayrı bir başlıkta tabii ...

bakmak yetmez görmek ve hissetmek lazım.eee sizde bunu fazlasıyla başarmışsınız:smiley:)ellerinize sağlık.

IMG_1664_fhdrs.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                                            www.mediachance.com

IMG_1708.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                                            www.mediachance.com

IMG_1602R.jpg

IMG_1791.jpg

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

IMG_1787.jpg

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri