Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Kimse bilmese de sen ve ben biliyoruz ve sen bütün karelerde gözüküyorsun, ismin ve yansıman olmasa da...
Elif yeni fotoğraflarla teşekkür ediyorum. Makine aynı kompaktan dslr geçiş daha gerçekleşmedi. Kompagın manuel moduyla elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlgine Alakana çok teşekkür ederim.
Çok başarılı eserler. makinenize , gözünüze sağlık. biliyorsunuz bu işlerinizi internetteki bazı sitelere yükleyebilir farklı yorumlar yönlendirmeler alabilirsiniz. bazen çok ufak detaylar algıyı çok farklı etkiliyor.
Bu arada ben ankaralı bir görsel sanatlar ve grafik tasarım mevzunuyum. fotoğrafçı olarak nitelendirmiyorum kendimi tam oalrak ancak (kendimce) fotoğraf çekiyorum. Başka fotoğraf ve sanatla ilgilenenler varsa tanışmak isterim. Belki ankaralı fotoğrafçılar birlikte aktiviteler yapar eğleniriz?