Kişisel Galeri (eftaLYa)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,100
Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa)

Akşam çektiğin lalelerde flaş patlattın mı. Uzun pozlamışın gibi de flaşın etkileri de görünüyor. Yine de en çok onu beğendim :smiley: Yarışmaya koydun mu bunu?

Etiketler

o fotoğraf tam bir ekip çalışması :D 4 kişi anca çektik..
Uzun pozlama artalan için gerekti. ama aşırı rüzgar vardı. o yüzden 2 kerede çekilip birleştirildi.
Önce kompozisyonu hazırladık,netliği ayarladık arkayı 30 sn pozladım.
sonra saksıyı koydum çift flaş ile çektim.
ikisini birleştirdim.
Rüzgarsız bir günde uğraşmadan tek karede yakalanabilirdi ama bunun için baya çalışmak zorunda kaldım :D
bu lalelerin hepsini yolladım yarışmaya.
Evde çekilenleri A kategorisinde Emirganda çekilenleri bastırdım,baskıları yolladım B kategorisinde.
Bakalım ne olacak.
Geçen senelerdekilere kıyasla şans var ama bu sene katılan fotoğrafçılar ve fotoğraflar çok başarılı.. :smiley:

Hadi bakalım Esra'cım, bol şans diliyorum sana. :smiley:

Bu fotoğraflarla güzel sonuçlar alabilirsin gibime geliyor... ;)

Teşekkür ederim. Öğrenmeye çalışıyorum işte..

Evde Torun sevdası sürüyor..

13z664m.jpg

birisi kendini aslan sanıyor :smiley:

2rpehco.jpg

oqf3ex.jpg

znsm5i.jpg

he canım ne baktın? yemek yiyoruz işte..

210zr4z.jpg

Sırtüsü yatan güzellik şu an masaüstümde adaş :smiley:
Çokkk şekerler çokkk...

bunlar ne güzel şeyler böyle :smiley:
hayırlı olsun torunlar. Sağlıklı mutlu büyüsünler.

Maşallah dedim de mahsus koyuyorsun değil mi bu güzellikleri buraya?
Canım çekti resmen :smiley: Sevesim geldi...Yanımda olacaklardı ki şimdi...

Ben geliyorum adaş...
Bunları öpüp koklamadan içim rahat etmez artık :smiley:

Valla ben mıncıkladım ama pek yeterli olmadı. Hatta Funkhu bile mıncıkladı. (Funkhu: Benim guineapig'im). Funkhuyla olan fotoları da bekliyoruz :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR