Kişisel Galeri (eftaLYa)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,959

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa)

canım, resimler harika. bir daha bir daha baktım :smiley: devamını bekliyorum... (şu dizinin de resmini çeksene :D, ben de çelik korsemin :D )

Aştın sen kendini ;D

Burası neresi ?

b82c9ea6e0e09eb70f190dbf1e8fda66.jpg

Fatoş sana dizin fotoğrafını özelden yolladım buradan insanların midesini bulandırmayalım :D

Engin,teşekkürler. Kedilerin çoğu annemin .. bazıları da sokaklardan.

Yuvacık Barajı Murat.. Ercova dan dönerken arabayı sağa parkedip indim çektim. :smiley: o fotoğrafta kompakt makine ile çekildi..

:(

eskiden ben de makro çekebiliyordum. Nikon'a geçince eskileri sattım. Çekip buraya yerleştirdiğinizde ışık değerleri hakkında da bilgi verir misiniz? en azından benzerini çekmek isteyeceklere ışık tutar..

ve... geçmiş olsun..

teşekkürler.. Eskileri hatırlamıyorum exiflerini. bu gün son eklediklerim ;

Canon Eos 5D - 100mm Canon Macro lens - Ring Flaş ile çektim.. Tripodsuz.

F:16
Pozlama: 1/125
ISO:100
tüm çekimlerimi manuel modda yapıyorum.

Fotoğraflarınız oldukca iyi. Emeklerinize sağlık. Can sıkıntısı iyi kareler çıkarttırmış size :smiley:
Ve bu arada geçmiş olsun...

bende geçmişolsun dileklerimi iletmek isterim , fotograflarınızda harika ii resim çekmek için illa çok prof makina olması gerekmediğini gösterdiniz bana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR