Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Edirne Dağcısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,278

Edirne Dağcısı

Niva gölgesi yeter
Yer
Edirne
Fotoğraflar kardeşime ait. Ucuz bir fotoğraf makinası var ama objektifini söküp içine farklı mercek takarak makro çekimler yapıyor. Yorumlarınızı bekliyor.

p1020937q.jpg

p1020021.jpg

p1020938p.jpg

p1020939h.jpg

p1020968h.jpg

Devamı gelicek...

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı)

O arıların su içtiği kareyi ben biz çizgi film vardı arılarla alakalı ordan alınmış sandım.. ama değilmiş cidden çok net ve güzel fotoğraflar "HD Kalitesinde":smiley:)))

Edirne Dağcısı' Alıntı:
Vektim oldukça paylaşabilirim yorumlarınızı bekliyorum.

Kemal,

en basta fotograflar kardesime ait vs. vs. icine biseyler takiyo makiyooyle cekiyo demissin ya...

o makina ne ise...

icine neler takiyor sa...

bufotograflari nasil cekiyorsa......ELLERINE KOLLARINA SAGLIK......

bence kardesini hemen al dooooooogru guzel sanatlar yada fotografcilik okulu yada o makinaya ne takmissa tubitak'a mi goturucen napican...valla dokturmus....

tebrikler.ne diyelim baska

sentor' Alıntı:
Kemal,

en basta fotograflar kardesime ait vs. vs. icine biseyler takiyo makiyooyle cekiyo demissin ya...

o makina ne ise...

icine neler takiyor sa...

bufotograflari nasil cekiyorsa......ELLERINE KOLLARINA SAGLIK......

bence kardesini hemen al dooooooogru guzel sanatlar yada fotografcilik okulu yada o makinaya ne takmissa tubitak'a mi goturucen napican...valla dokturmus....

tebrikler.ne diyelim baska
Teşekkürler.
Kullandığı fotoğraf makinası Panasonic DMC-LS80 ama makinaya neler takıyor onu bilmiyorum.
Kendisi üye olup söyliycek. Yeni fotoğrafçı değil zaten. Daha önce Zeniti vardı. Çift objektik kullanıyordu. Birini ters bağlıyodu. Bu yeni makinada farklı şeyler yapmıştı. Gözlükçüye çok fazla gitti geldi büyük ihtimal mercek kestirdi. Neyse kendisi anlatsın.

Edirne Dağcısı' Alıntı:
Teşekkürler.
Kullandığı fotoğraf makinası Panasonic DMC-LS80 ama makinaya neler takıyor onu bilmiyorum.
Kendisi üye olup söyliycek. Yeni fotoğrafçı değil zaten. Daha önce Zeniti vardı. Çift objektik kullanıyordu. Birini ters bağlıyodu. Bu yeni makinada farklı şeyler yapmıştı. Gözlükçüye çok fazla gitti geldi büyük ihtimal mercek kestirdi. Neyse kendisi anlatsın.

makina nin ne oldugu hic onemli degil bence heleki ozel cabalari ile boyle fotograflarda cekebiliyorsa inan cok cok guzel seyler yapmis ve yapiyor demektir..
bencede hemen bu siteye uye olsun ve tum fotograflarini koysun ustelik cok ustalar var bu sitede eminim teknik anlamda cok degerli yorumlar alacaktir.

basarilarinin devamini diliyorum..

ve tabiki takip edecegim selamlar

Merhaba. Ben Edirne Dağcısı (Kemal)' nın kardeşiyim. Fotoğraflar bana ait. Elimden düşmeyen küçük bi fotoğraf makinem var. Çoğu insanın göremediğini tahmin ettiğim şeyleri çekmeye çalışıyorum. Sokak fotoğrafçılığı veya tarihi mekanlar bana göre değil. Zaten bu tür mekanların yeteri kadar fotoğrafı var. Ama doğaya birazda olsun yakından bakmak lazım. Bu da benim görüşüm. Bir kaç fotoğraf ile devam ve merhaba diyorum.

P1020973.jpg

P1030060.jpg

P1030113.jpg

P1030152.jpg

P1030199.jpg

Merhabalar oğuz bey.
Nacizane bir sorum olacak.
Lens'e ne gibi veya nasıl yardımcı aparat veya ekipman kullanıyorsunuz yazabilirmisiniz?
Selamlarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR