Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,067
Ynt: Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009)

Cavit hocam,
Bu gecelik beni affet. Yazıları şöyle üstün körü geçiverdim malum bende ayrı bir heyecan var bu gece :smiley: Fotoğraflar çok güzel. Yazıları da uygun bir zamanımda hafızama kazıyacağım. Simav'ı da gezi planlarıma ekleyeceğim. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

Etiketler

Cavid Bey
Öncekiler gibi, güzel fotoğraf ve aktatarımlarınızı
ilgiyle izledik. Emeğinize sağlık.
Selamlar

Güzel fotoğraflarınızla desteklenen gezi anılarınızı beğeni ile okudum. Kıyı kıyı gezilerin popülist rotalarının dışında çoklukla otantik ortamları bizlere yansıttığınız bu kısacık geziniz karavancılık adına önemli bir "hizmet" de olmuş aslında .
Hanımefendiye de çok geçmiş olsun.Yeni rotalardan yeni yeni gezi anılarınızı bekliyoruz.
Selamlar,

Rüzgar

Memlekette görülecek, yaşanacak o kadar çok yöre var ki...
Hepsine ayrı ayrı gidilmeli, zaman ayırmalı, mümkünse orada oralılar gibi yaşayıp atmosferini solumalı...
Gidip göremediğimiz, suyunu içip havasını soluyamadığımız yöreleri bize tanıttığınız ve az da olsa yörede yaşattığınız için teşekkürler...
Eşinize de geçmiş olsun, mevsim geçişi olduğundan bu tür rahatsızlıklar sıkça yaşanıyor, dikkatli olmak lazım. Saygılar...

Cavit hocam ,aynı rota için bende bir ön hazırlık yapmıştım.önümüzdeki günlerde çıkmayı planlıyordum.bana rehber oldunuz.teşekkür ederim.Eşinize de geçmiş olsun ,şimdi daha iyidir inşallah.

İlgi gösteren, beğenilerini ifade eden, görüşlerini dile getiren, yorumlarıyla teşvik edici olan;
Sayın
-yaybek,
-orsaalabanda,
-fsirin,
-emekli balıkçı,
-RÜZGAR,
-drares,
-züğürt gezençi
'ye teşekkür ederim.

Cavid Sezen
Not: Eşim normale döndü; ilginize ayrıca teşekkürler.

SAYIN CAVID SEZEN BEY,
GEZINIZI; BU COK GUZEL RESIMLERLERLE BIZIMLE PAYLASTIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.
EMEKLERINIZE YUREKLERINIZE SAGLIK. ESINIZ HANIMEFENDIYE ACIL SIFALAR DILERIM.

MEFTUN ÇANGA

meftun' Alıntı:
SAYIN CAVID SEZEN BEY,
GEZINIZI; BU COK GUZEL RESIMLERLERLE BIZIMLE PAYLASTIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.
EMEKLERINIZE YUREKLERINIZE SAGLIK. ESINIZ HANIMEFENDIYE ACIL SIFALAR DILERIM.

MEFTUN ÇANGA

Teşekkür ederim.

Cavid Sezen

SAYIN YAYBEK ,
HOSBULDUK TESEKKURLER

SAYIN KENAN AKCA ,
TESEKKURLER HOSBULDUK.

Cavid bey...
Anlatımınız, yüklediğiniz fotoğraflar ve aktardığınız bilgiler dikkatinizi ve titizliğinizi ortaya koyuyor. Gezi yapacak olanlara gerçekten iyi bir rehberlik sunuyorsunuz.
Ayrıca alışılmamış rotalar için böyle ayrıntılı bilgilere gereksinim olduğunu da hatırlatmış oluyorsunuz.
Bu güzel paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler.
Nice sağlıklı huzurlu gezilere...

Sayın gezmen herzamanki gibi yine geç farkettiğim bir yazı olmuş,çok hoş genelde atlayarak okurum sonra tekrar dönerim ama bu sefer bitire bitire okudum çok hoşuma gitti.Eşinizin iyi olduğuna sevindim.

mayıstosböce' Alıntı:
Sayın gezmen herzamanki gibi yine geç farkettiğim bir yazı olmuş,çok hoş genelde atlayarak okurum sonra tekrar dönerim ama bu sefer bitire bitire okudum çok hoşuma gitti.Eşinizin iyi olduğuna sevindim.

Teşekkür ederim.

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR