Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,253
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

Çok heyecanlandım şimdi Yavuzcum, Kirmir güzel bir kanyon demek ki, Ufuk bulduğu çareyi bir anlatsın, süper olacaktır sanırım :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Zerrin burası iki yanı düz duvar kayalardan oluşan 40 km(Ufuk abiden duyduğuma göre) uzunluğunda bir kanyon, biz bugün bir ucundan girip 10-12 km kadar içine girebildik, orada çok güzel bir kamp alanı bulduk, ama başka giriş çıkışı nasıl olur onu bilemiyorum , en kurak zamanda bile su var kanyonun içinde.

Etiketler

Uyudu bu kesin , bende merak ettim şimdi araçları nasıl indirecek oraya ???

:D :D :D :D

Yavuz evin yanindan bir yol var dedimya hatirladinmi

Ordan normal arabalarda caya kadar inebilir

Indikden sonra Cayin kenarinda agacliklar da var kamp yeri yapilir Sonra offroad icin oradan ilerlemeye calisiriz Saniyorum asagi celtik tarlalarina kadar gidebiliriz Bakmamiz lazim Olmadi yukari cikar baska yerden gireriz Olmazmi ?

Neyse ben başlayayım foto ve videolara;

Bu iki fotoyu çekmek bana pahalıya mal oluyordu burası vadinin girişi, Ufuk abinin ne yaptığını izlemek yerine makinayı kurcalıyordum araçta hareket halinde :( uzunca bir süre ne foto ne video çekemdim zaten.

100_5624.jpg

100_5625.jpg

ufukozkan' Alıntı:
:D :D :D :D

Yavuz evin yanindan bir yol var dedimya hatirladinmi

Ordan normal arabalarda caya kadar inebilir

Indikden sonra Cayin kenarinda agacliklar da var kamp yeri yapilir Sonra offroad icin oradan ilerlemeye calisiriz Saniyorum asagi celtik tarlalarina kadar gidebiliriz Bakmamiz lazim Olmadi yukari cikar baska yerden gireriz Olmazmi ?

Anladım şimdi, buda güzel fikir , yada grubu ikiye bölelim binek araçlar güdül tarafından köyün içinden gelsin, arazi araçlarıylada bugün girdiğimiz yerden girelim diğer grupla buluşalım. olmazmı?

discovery-V8' Alıntı:
Anladım şimdi, buda güzel fikir , yada grubu ikiye bölelim binek araçlar güdül tarafından köyün içinden gelsin, arazi araçlarıylada bugün girdiğimiz yerden girelim diğer grupla buluşalım. olmazmı?

Olabilir de
Nasil bulusma Kanyondanmi :smiley: :smiley:

Kanyonun içlerine doğru girdikçe tekrar bir kaç kare çekmişim .

100_5626.jpg
100_5634.jpg
100_5635.jpg
100_5636.jpg
100_5637.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Neyse ben başlayayım foto ve videolara;

Bu iki fotoyu çekmek bana pahalıya mal oluyordu burası vadinin girişi, Ufuk abinin ne yaptığını izlemek yerine makinayı kurcalıyordum araçta hareket halinde :( uzunca bir süre ne foto ne video çekemdim zaten
Burası o malum yermi ;D Aslında yandanda dolaşabilirmişiz ama girdiğimizde iyi oldu.Yoksa bir 35 bir 38 adalarda fayton gezisi yapar gibi gidicektik :smiley: :smiley: :smiley:

Hep birlikte gidip, kampı hep birlikte attıktan sonra kanyona off-road araçları ile girmek daha iyi olmaz mı ?

Sonra balıkçılığa başladık ;D ;D bu kamp alanı olabilceğini düşündüğümüz yerde çekilenler, yani gezinin sonu gibi.

100_5652.jpg
100_5653.jpg
100_5654.jpg
100_5655.jpg
100_5656.jpg

Bu arada kanyon çok güzelmiş, gerçekten çok heyecanlandım fotoğrafları görünce ;)

Off yaaa hafta sonunu iple çekeceğim ben, çok merak ediyorum video ve fotoğrafların devamını :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

SON MESAJLAR

SON KONULAR