Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,253
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

Yavuz abi geçmiş olsun.

video ve fotoğraflarınızı merakla bekliyorum..

Etiketler

:D :D :D :D Yavuz alemsin yahu gece gece guldurdun beni

Dere bu ne olacagi belli olmaz :smiley: :smiley: :smiley:

Derler ya okyanusu gecdim derede boguldum :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:D :D :D :D Yavuz alemsin yahu gece gece guldurdun beni

Dere bu ne olacagi belli olmaz :smiley: :smiley: :smiley:

Derler ya okyanusu gecdim derede boguldum :smiley:

Yok abi hata bende gözümü 4 açmalıydım, ilk başta devrilseydik gezininde tadı kaçacaktı o güzellikleri göremeyecektik.

Yavuz öncelikle çok çok geçmiş olsun..

Daha önce Ufuk ile de konuşmuştuk, Kirmir'de kamplı bir gezimiz olsun diye, tam da isabetli bir şekilde bölge keşfini gerçekleştirmiş oldunuz, teşekkürler ediyorum ikinize de :smiley: 12-13 Eyllül için bu konuyu açalım yemekten sonra Kirmir'de kamplı Off-Road etkinliğimizi Ankara dışından da gelecek olan arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirelim, ben yarın konuyu hazırlayıp açarım :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Bugün Ufuk Abiyle birlikte vadiyi keşfe çıktık, doğa harikası bir yer ankara grubuyla mutlaka buraya gidip mümkünse kamplı bir gezi yapmalıyız.

Daha ilk dakika doğayla şaka olmayacağını bir kez daha anladım, neredeyse dikkatsizliğim sonucu vadi girişinde ters dönmüş bir disco I imiz olacaktı.

ceranus' Alıntı:
Yavuz öncelikle çok çok geçmiş olsun..

Daha önce Ufuk ile de konuşmuştuk, Kirmir'de kamplı bir gezimiz olsun diye, tam da isabetli bir şekilde bölge keşfini gerçekleştirmiş oldunuz, teşekkürler ediyorum ikinize de :smiley: 12-13 Eyllül için bu konuyu açalım yemekten sonra Kirmir'de kamplı Off-Road etkinliğimizi Ankara dışından da gelecek olan arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirelim, ben yarın konuyu hazırlayıp açarım :smiley:

Zerrin yanlız burası diğer yerlere benzemiyor, araç sınıfını sınırlamak gerek. Başlarda 2 parmak sudan geçerken sonlara doğru 38 inch lastiklerin suda kaybolduğunu gördüm , Hakan ancak göğüs çizmesiyle geçip kontrol ettikçe geçebildik bazı yerleri.

Ama çok keyifli bir kamp ve gezi olacağına hiç şüphem yok muhteşem bir doğa var. Bu doğa bizim fotolarda yok o ayrı mesele, herkes kendi gözüyle görmeli. ;D ;D

Araç sınıflama işini sen çözümlermisin, örneğin kamp alanına kadar tüm araçlar gitsin, sonra off-road araçları parkuru tamamlasın, ne dersin ?

ceranus' Alıntı:
Araç sınıflama işini sen çözümlermisin, örneğin kamp alanına kadar tüm araçlar gitsin, sonra off-road araçları parkuru tamamlasın, ne dersin ?
Kamp alanına kadar giderken yolda araç bırakabiliriz çünkü burda heryer parkur.Geçilen heryer off road için mükemmel ;D :smiley: :smiley:

ceranus' Alıntı:

o zaman baska bir giris yapmali Bu gidisimizdeki giris olmaz Kafadan hic bir arac giremez oraya Neyse konusur bakariz hallederiz :smiley:

Süper Hakancım, kamp alanı noktası çok önemli sadece tüm araçların o noktaya kadar ulaşması çok iyi olacak..

34Hakan' Alıntı:
Kamp alanına kadar giderken yolda araç bırakabiliriz çünkü burda heryer parkur.Geçilen heryer off road için mükemmel ;D :smiley: :smiley:

Tamam Ufukcum, konuşalım hazırlayalım, yarın da açalım bu konuyu :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
o zaman baska bir giris yapmali Bu gidisimizdeki giris olmaz Kafadan hic bir arac giremez oraya Neyse konusur bakariz hallederiz :smiley:

ceranus' Alıntı:
Süper Hakancım, kamp alanı noktası çok önemli sadece tüm araçların o noktaya kadar ulaşması çok iyi olacak..

~Himmmmmmmmmm aklima super bir sey geldi Madem normal arabalar kamp alanina gelecek Cozdum ben isi :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
~Himmmmmmmmmm aklima super bir sey geldi Madem normal arabalar kamp alanina gelecek Cozdum ben isi :smiley:

Helikoptermi kiralayacaksın ;D ;D ;D ;D

Zerrin burası iki yanı düz duvar kayalardan oluşan 40 km(Ufuk abiden duyduğuma göre) uzunluğunda bir kanyon, biz bugün bir ucundan girip 10-12 km kadar içine girebildik, orada çok güzel bir kamp alanı bulduk, ama başka giriş çıkışı nasıl olur onu bilemiyorum , en kurak zamanda bile su var kanyonun içinde.

ceranus' Alıntı:
Ufuk abinin bu konudaki çözümünü merak ettim.Bulursada iyi olur yoksa başlamadan bitirenler olabilir :smiley:

Ufuk, hadi hepimiz merak ediyoruz çözümünü ;D

ufukozkan' Alıntı:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

SON MESAJLAR

SON KONULAR