Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,249
Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

Arkadaşlar bu geziye giderken veya dönerken gölbaşı'dan geçtiniz mi ? çünkü ben o gün sağ arka camında Gezenbilir offroad grubu yazan bi jeep gördüm yoldayken.

Etiketler

cagdas90' Alıntı:
Arkadaşlar bu geziye giderken veya dönerken gölbaşı'dan geçtiniz mi ? çünkü ben o gün sağ arka camında Gezenbilir offroad grubu yazan bi jeep gördüm yoldayken.
Eğer mavi renteyse kesin ufuk abidir o renkten başka yok :smiley:

Evet sanırım maviydi acelem olduğu için pek dikkat edemedim balık tutmaya gidiyodum zaten araç da takriben 15-20 m. sonra sağa dönüp başka bir yola girdi. Teşekkür ederim

cagdas90' Alıntı:

Oran kosu yoluna cikmadan saga incege dondum ama bilmiyorum benmiyim baskasimi :smiley:

yok o kadar uzakta değil gölbaşının içinde gördüm ben mogan gölünün yakınlarında :smiley:

taklitlerimizden sakının :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
IMG_3946.jpg

Yavv bu araçtan kaçtane daha olabilir ;D ;D ;D

hakikaten canavar gibi :smiley:

cagdas90' Alıntı:
Evet sanırım maviydi acelem olduğu için pek dikkat edemedim balık tutmaya gidiyodum zaten araç da takriben 15-20 m. sonra sağa dönüp başka bir yola girdi. Teşekkür ederim

Yola mı girdi....? Ufuk abi değildir ;) O yoldan gitmez ki :D

Bi araç sağdaki ormana daldı, göle girdi, dereye hopladı deseniz o dur derim de ??? Yola girdi diyince, şey oldum biraz.. Yok yok yapmaz öyle şey :smiley: ;D

Alfonse' Alıntı:
Yola mı girdi....? Ufuk abi değildir ;) O yoldan gitmez ki :D

Bi araç sağdaki ormana daldı, göle girdi, dereye hopladı deseniz o dur derim de ??? Yola girdi diyince, şey oldum biraz.. Yok yok yapmaz öyle şey :smiley: ;D

Şehiriçi olduğu için pek öyle şeyler yapıcak yer yoktu o yüzden mecburen herkes asfalt yoldan gidiyo keşke dediğiniz gibi bi anı görme imkanım olsaydı :smiley:

cagdas90' Alıntı:
Şehiriçi olduğu için pek öyle şeyler yapıcak yer yoktu o yüzden mecburen herkes asfalt yoldan gidiyo keşke dediğiniz gibi bi anı görme imkanım olsaydı :smiley:

Ben sizi anlamış, espri yapmıştım... Gene okudum, bayağı sağlam ve güzel olmuş muş muş muş benim yazılar ;D

Cadde, şehir, şehir içi bunlar vallahi uzak kavramlar o insanlar için.... :smiley: :smiley: :smiley:

Öte yandan,
Onlar metropolin saygın, verimli ve entellektüel insanları.... :smiley:

Ama onlar,
Sıkılmışlıktan öteye,
"dağ delenler" :smiley:

Onları, sizi ve gönül insanlarının hepsini kucaklar, Saygılar Sunarım.......
Neşe, lazımdan öte vazgeçmez olmalıdır derim, hatta dedim bile.... :smiley:

Sevgi sağ elimizi tutacak tek sol eldir....
Bir tek sağ elimiz kaldı sol elimizi tuacak zaten....
Sağ veya sol elimiz diğerinin elini tuttukça çember kuvvetlenecek...

Ve...

Büyüyecek...
Büyüyecek...
Büyüyecek...
Sevginin efsanevi başarı yıldızları.....

Keşif gezisi kıskandıracak muhteşem bir geziye dönüşmüş. Her ikinizide tebrik ederim fotolar için teşekkürler bizde sizinle beraber aynı heyecanı yaşadık

acemi80' Alıntı:
Keşif gezisi kıskandıracak muhteşem bir geziye dönüşmüş. Her ikinizide tebrik ederim fotolar için teşekkürler bizde sizinle beraber aynı heyecanı yaşadık

Çok eğlenmiştik Mete abi, hemen bir hafta sonra daha kalabalık bir grupla tekrarladık zaten .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR