Eğer mavi renteyse kesin ufuk abidir o renkten başka yokcagdas90' Alıntı:Arkadaşlar bu geziye giderken veya dönerken gölbaşı'dan geçtiniz mi ? çünkü ben o gün sağ arka camında Gezenbilir offroad grubu yazan bi jeep gördüm yoldayken.
cagdas90' Alıntı:Arkadaşlar bu geziye giderken veya dönerken gölbaşı'dan geçtiniz mi ? çünkü ben o gün sağ arka camında Gezenbilir offroad grubu yazan bi jeep gördüm yoldayken.
cagdas90' Alıntı:yok o kadar uzakta değil gölbaşının içinde gördüm ben mogan gölünün yakınlarında
ufukozkan' Alıntı:
yunus bager' Alıntı:Yavv bu araçtan kaçtane daha olabilir ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Kucuklerinden cok var yahu
cagdas90' Alıntı:Evet sanırım maviydi acelem olduğu için pek dikkat edemedim balık tutmaya gidiyodum zaten araç da takriben 15-20 m. sonra sağa dönüp başka bir yola girdi. Teşekkür ederim
Alfonse' Alıntı:Yola mı girdi....? Ufuk abi değildir O yoldan gitmez ki
Bi araç sağdaki ormana daldı, göle girdi, dereye hopladı deseniz o dur derim de ??? Yola girdi diyince, şey oldum biraz.. Yok yok yapmaz öyle şey ;D
cagdas90' Alıntı:Şehiriçi olduğu için pek öyle şeyler yapıcak yer yoktu o yüzden mecburen herkes asfalt yoldan gidiyo keşke dediğiniz gibi bi anı görme imkanım olsaydı
acemi80' Alıntı:Keşif gezisi kıskandıracak muhteşem bir geziye dönüşmüş. Her ikinizide tebrik ederim fotolar için teşekkürler bizde sizinle beraber aynı heyecanı yaşadık